Gündem:
banner175
Buldan ve Güney çöp dağından kurtuluyor
Doğa ve çevreye yönelik hayata geçirdiği yatırımlarla büyük takdir kazanan Denizli Büyükşehir Belediyesi, çevre projelerine bir yenisini daha ekliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı Buldan-Güney Katı Atık Aktarma İstasyonu projesi için ilk adım atıldı. Büyükşehir Belediye Meclisinin Ocak Ayı 2’inci oturumunda görüşülen proje için mülkiyet satın alınmasına ilişkin madde oybirliği ile kabul edildi. Buldan ilçesinin Bozalan Mahallesi’nde 6900 metrekarelik alanda inşa edilecek katı atık transfer tesisiyle Buldan ve Güney ilçelerinde vahşi depolamaya son verilerek düzenli depolamaya geçilecek. Bozalan Mahallesi’ndeki tesislerde toplanacak katı atıklar, buradan Büyükşehir Belediyesi katı atık depolama alanlarına taşınacak.
 
Buldan ve Güney için çok önemli
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, söz konusu bölgede çöplerin düzenli depolanabilmesi adına bir aktarma istasyonu kuracaklarını belirterek, tesisin tamamlanmasının ardından Buldan ve Güney ilçelerinde toplanan çöplerin bu noktaya getirileceğini söyledi. Başkan Zolan, “Bozalan Mahallesi’nde alacağımız mülkiyet üzerinde yapacağımız tesiste toplanacak çöpler Büyükşehir Belediyemizin depolama alanlarına taşınacak. İnşallah her ilçemizde vahşi depolama sisteminden düzenli depolama noktasına geçmiş olacağız. Bu çalışma turizm kenti olan Buldan ve Güney ilçemiz için çok önemli” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku