Gündem:
banner175
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan en başarılı 10 başkan arasında

ORC Araştırma Şirketi, yerel yönetimlerde memnuniyet anketi gerçekleştirdi. Uzun süren ve geniş bir katılım sağlanan araştırmada çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı.
 
10 BELEDİYE BAŞKANI BELİRLENDİ
ORC kendi illerindeki seçmen kitlesi üzerinde gerçekleştirdiği anketin ilk 10’luk bölümünü açıkladı. Ankette en yüksek oyu alan ve birinci sıraya yerleşen isim Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin oldu. Şahin yüzde 62.7’lik başarı oranına ulaştı.
 
BAŞKAN ZOLAN 6. SIRADA
Denizli’de gerçekleştirdiği çalışmalar ile taraflı tarafsız geniş bir kesimin takdirini toplayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın performansı, ORC’nin belediye başkanları başarı anketine de yansıdı. Başkan Osman Zolan, yüzde 55.2’lik başarı oranına ulaştı ve listenin 6. sırasında yer aldı.
 
İLK 10’DAKİ BAŞKANLAR
ORC’nin “Son 1 yılın en başarılı büyükşehir Belediye Başkanı” araştırmasının ilk sırasında yüzde 62.7’lik oranla Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yer aldı. İkinci sıradaki Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yüzde 60.6’lık başarı oranı yakalarken, 3. sıraya yüzde 58.1 ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yerleşti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yüzde 57.5 ile 4. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş lüzde 56.3 ile 5. sırada yer aldı.
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan elde ettiği yüzde 55.2 başarı oranı ile en başarılı 10 başkan arasında 6. sırada yer alırken, Başkan Zolan’ı yüzde 54.9 ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yüzde 54.0 ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yüzde 53.3 ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve yüzde 51.6 ile de Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler takip etti.
Kaynak: Denizlihaber.com

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku