Gündem:
banner175
Büyükşehir Belediyesi, depolarda tutulan ağaçlarla ilgili açıklama yaptı
Büyükşehir’den şu açıklama yapıldı:
      
Denizli Büyükşehir Belediyesinin üst yapı çalışmalarına başladığı Ulus Caddesi'nde refüj ile kaldırımlarda trafik akışını engelleyen, çalışmalar esnasında kuruyan, yaya ve sürücülerin can güvenliğini tehdit eden ağaçlar, sökme ve dikme makinesi kullanılarak zarar verilmeden yeni yerlerine taşınmasının ardından bugün bir siyasi partinin ağaçların Kayıhan Bölgesi'ndeki belediye depolama alanına atıldığı şeklindeki asılsız iddiaları üzerine, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ulus Caddesi’nde başlattığı üst yapı çalışmaları kapsamında kaldırım ve refüjlerde bulunan ağaçları, trafik akışını engellemesi,  yaya ve sürücülerin can güvenliğini tehdit etmesi nedeniyle bulundukları yerden ağaç nakil araçları ile sökerek Denizli Büyükşehir Belediyesi fidanlığına dikmiştir. Ancak Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaptığı tüm bu titiz çalışmalara rağmen bugün bir siyasi partinin yönetimi buradaki ağaçların Kayıhan Bölgesindeki belediye depolama alanına atıldığını iddia ederek, gerçeği yansıtmayan bir açıklamada bulunmuştur.
 
Siyasi partinin açıklamasında geçen söz konusu Kayıhan mahallesindeki bölge Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığına ait bir alandır. Burada Denizli genelinde Denizli Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alnındaki yeşil alanlar ve parklarda budanan, kuruyan, hastalıklı ve tedavisi mümkün olmayan ağaçlar depolanmaktadır. Burada depolanan ve kurtarılması mümkün olmayan bu ağaçlar yine belediyemiz ekipleri tarafından yakacak odun haline getirilerek, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığımızca belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza verilmektedir. Söz konusu açıklama tamamen asılsız ve kamuoyunu yanlış bilgilendirmektedir. Kamuoyunun bilgilerine sunulur.
 
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku