Gündem:
banner175
Büyükşehir DESKİ'den Dünya Su Günü'nde özel etkinlik
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Dünya Su Günü dolayısıyla Bayramyeri Meydanı’nda özel bir etkinlik düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği stantta, Büyükşehir DESKİ suyu korumanın ve bilinçli kullanmanın önemine dikkat çekti. 22 Mart Dünya Su Günü’nde Denizlililerle bir araya gelen Büyükşehir DESKİ, vatandaşlara suyu korumayı anlatarak gelecek nesillere bırakılacak en önemli emanetin su olduğunu vurguladı.
 
‘Dünya Su Günü’nde su kaynaklarının korunmasına ve tasarrufuna dikkat çekildiği etkinlikte çocuklar da DESKİ standına yoğun ilgi gösterdi. Çocuklara çevre ve su tasarrufunu bilinçlendirme amacıyla hazırlanan broşür, balon ve rüzgar gülü hediye edilirken, ayrıca vatandaşlara da not defteri, anahtarlık ve magnet dağıtımı da yapıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku