Gündem:
banner175
Büyükşehir ile ilçeler daha konforlu yollara kavuşuyor
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde de sürdürdüğü üst yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kaldırımı, bisiklet yolu ve sıcak asfaltı ile konforlu bir yola kavuşacak Çivril ilçesindeki Uşak Caddesi'nde incelemede bulundu. Başkan Zolan'a Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep ve beraberindekiler eşlik etti. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Osman Zolan, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Sıcak asfalt çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Başkan Osman Zolan'a teşekkür etti. Uşak Caddesi'nde yapımı süren sıcak asfaltın Çivril'e hayırlı olmasını dileyen Başkan Osman Zolan, vatandaşların rahat, konforlu ve güvenli seyahati için yatırımlarının sürdüğünü ifade etti.
 


Büyükşehir her yerde
 
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ihtiyaç olan her yerde olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, Uşak Caddesi'nde tamamladıkları alt yapının ardından üst yapıya geçtiklerini ifade ederek, son olarak sıcak asfalt çalışmasına geçtiklerini kaydetti. Başkan Zolan, "Ben yol konforunun bozulması sebebi ile sıkıntı çeken, toz ve çamur nedeni ile sabır gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ancak biz doğru projelerin altına doğru şekilde imza atmak zorundayız. Kendi ikbalimizi bir kenara bırakıp şehrimizin her köşesinde kalıcı eserler bırakmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz" diyerek, yatırımların Çivril'e güzellikler getirmesini diledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku