Gündem:
banner175
Büyükşehir otobüsleri üniversite sınavına gireceklere ücretsiz
Denizli’de 15-16 Haziran tarihlerinde YKS heyecanı yaşayacaklar, sınav yerlerine Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile ücretsiz ulaşabilecek. Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 15-16 Haziran tarihlerinde YKS 'ye gireceklere ve sınav görevlilerine ücretsiz olacak. Söz konusu tarihlerde, YKS’ ye girecek öğrenciler ve sınav görevlileri sınav giriş belgesi veya görevli belgelerini şoförlere göstererek, Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinden ücretsiz yararlanabilecek.
 
Başkan Osman Zolan'dan başarı mesajı
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yıl boyunca üniversite sınavına hazırlanan tüm gençlere başarılar diledi. İnsanların bir ömür boyu birçok sınava girdiğini ifade eden Başkan Osman Zolan, "Gençlerimizin başarısı sadece kendilerini ve ailelerini değil hepimizi mutlu edecektir. Ancak şu da unutulmamalıdır, sınav her şey değildir" dedi. Büyükşehir olarak sınav tedbirlerini aldıklarını ifade eden Başkan Zolan, tüm hemşehrilerinden sınava girilen okul yakınlarında gürültü yapmamalarını isteyerek, YKS’ye girecek herkese başarılar diledi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku