Gündem:
banner175
Büyükşehir Zabıta'dan örnek davranış
Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, geleneksel hale getirdiği kan bağışı kampanyalarına devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın Kayıhan Mahallesi’ndeki merkezinde gerçekleşen kan bağışı kampanyasına Daire Başkanı Özkan Tosun ve Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı 82 personel katıldı. Kan’ın acil bir ihtiyaç olduğunu ve sürekli olarak Kızılaya bağışta bulunulmasını gerektiğini belirten Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Özkan Tosun, geleneksel hale getirdikleri kampanya ile toplumda duyarlılık yaratarak vatandaşlara örnek olmak istediklerini söyledi.
 
“KAN SÜREKLİ İHTİYAÇTIR”
Zabıta Dairesi Başkanı Özkan Tosun, “ Geleneksel hale gelen kan bağışı kampanyamızı yineliyoruz. 82 personelimiz ile bu kampanyaya katılıyoruz. Kan acil değil sürekli ihtiyaç burada oluşturduğumuz farkındalıkla şehrimize ve ülkemize katkıda bulunmak istedik” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku