Gündem:
banner175
Büyükşehir'den Alparslan Türkeş'e vefa
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı Olağan Toplantısı'nın ikinci birleşimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında yapıldı. Toplantıda, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın önergesiyle gündemin 33. maddesinde yer alan Albayrak Meydanı'ndan başlayıp Üçler Bulvarı’na bağlanan yola Alparslan Türkeş Bulvarı isminin verilmesi önergesi görüşüldü. Önergenin okunmasının ardından Başkan Osman Zolan, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurucusu ve ilk genel başkanı, Başbakan Yardımcısı merhum Alparslan Türkeş’e Allah'tan rahmet dileyerek, yaşamı boyunca gerçekleştirdiği hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.
 
Adı Denizli'de yaşayacak
 
Merhum Türkeş'in ömrünü vatanına ve milletine adadığını anlatan Başkan Osman Zolan, “1969 yılından vefatına kadar MHP'nin Genel Başkanlığını ve liderliğini yapan Alparslan Türkeş büyüğümüzün ismini söz konusu bulvarımıza vermeyi önermiştik. Komisyonumuz kararını verdi, hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Böylesine önemli hizmetleri gerçekleştiren bir devlet büyüğünün adını Denizli'de yaşatmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Vatandaşlarımız bu bulvarda Alparslan Türkeş Beyefendinin ismini gördükçe davası ile hedeflerini hatırlayacak ve bunları yaşatmaya da devam edecektir” dedi.
 
Karar ayakta alkışlandı
 
Konuşmaların ardından yapılan oylamada önerge oybirliği ile kabul edildi. Başkan Osman Zolan, tüm meclis üyelerine hassasiyetten dolayı teşekkür ederken, meclisi takip eden vatandaşlar ise alınan kararı uzun süre ayakta alkışlayarak, "Başbuğ Türkeş" sloganları attı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku