Gündem:
banner175
Büyükşehir'den muhtarlara destek
Denizli il sınırları içerisindeki 622 mahalle muhtarına destek verme kararı alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, muhtarlıkların elektrik, su, telefon, internet, ısınma ve kira gibi zorunlu giderlerine katkı sağlamak amacıyla aylık 250 TL destek verecek. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı oturumu Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında yaptığı 3. birleşimi ile tamamlandı. Mecliste, gündemin 58. Maddesinde bulunan 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 9. Maddesi uyarınca; Denizli il sınırları içerisinde bulunan tüm mahalle muhtarlıklarına elektrik, su, telefon, internet, ısınma, kira gibi zorunlu giderlerini karşılamak üzere 3 ayda bir ödenmesi suretiyle aylık 250.00 TL destek verilmesi konusu görüşülerek kabul edildi.
 

“Muhtarlarımıza destek olacağız”

 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yerel yönetimlerin başladığı yerin mahalleler ve muhtarlar olduğunu belirterek, “Oradaki zorunlu masrafları olan elektrik, ısınma, internet, kira, ulaşım ve temizlik gibi ihtiyaçlarda kullanmak üzere böyle bir konuyu meclisimiz gündemine getirdik. Ödeme her 3 ayda bir yapılacak. Bu işi muhtarlarımıza destek olarak gerçekleştireceğiz” dedi.
 
Yerel yönetimlerin başladığı yer
 
Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şimdiden muhtarlarımıza destek olmanın güzelliğini yaşayalım. Yerel yönetimlerin başladığı yer ile birlikte olduğumuzu bir daha göstermek için böyle bir karar aldık. İnşallah hayırlı olur.” Denizli’de 622 mahalle olduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Muhtarlıklarımızın elektrik, kira, ulaşım, ağırlama gibi birçok masrafları oluyor. İnşallah bunarla destek olmuş olacağız” diye konuştu.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku