Gündem:
banner175
Büyükşehir'den 'Şehitlerimizin Emanetleri” Sergisi
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Şehitlerimizin Emanetleri Sergisi açıyor. Öğretmen Menderes Kılıçaslan ile işbirliğinde 30 Ağustos Perşembe günü saat 11:30’da Turan Bahadır Sergi Salonu’nda açılacak sergide, şehit General Eşref Bitlis’in üniforması, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun gömleği, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın kravatı, şehit polis Fethi Seki’nin montu, Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün gömlek ve kravatı, Diyarbakır’da teröristlerce katledilen 16 yaşındaki Yasin Börü’nün lise kıyafeti, müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın izcilik takımı gibi vatanı için şehit düşen çok sayıda kahramanın eşyaları yer alıyor. 15 Temmuz kahramanlarının eşyaları ile birçok şehit emanetinin sergileneceği programda 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın vefat ettiği gün giydiği gömlek ve kravatı ile geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Vali Recep Yazıcıoğlu’nun kravatları da sergilenecek.
 
Şehitlerimizin Emanetleri
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Şehitlerimizin Emanetleri Sergisi’nin ülkenin bölünmez bütünlüğünü ve milli şuurun devamlılığı açısından büyük önem arz ettiğini kaydetti. Başkan Osman Zolan, “Yarınlarımıza milli bilinç ve şuuru aşılamak amacıyla, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için şehit düşen kahramanlarımızın kullandıkları özel eşyalardan oluşan Şehitlerimizin Emanetleri adlı sergimize tüm vatandaşlarımızın katılımları bizi onurlandıracaktır” dedi.
 
Şehit yakınları da katılacak
 
Öte yandan sergi açılışına, Şehit Aileleri Birliği adına Menderes Kılıçaslan, Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın babası Hamit Yılmaz ve Şehit Vali Recep Yazıcıoğlu’nun kardeşi Selma Yazıcıoğlu Özcan da katılacak. Sergi 30 Ağustos- 5 Eylül 2018 tarihleri arasında gezilebilecek.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku