Gündem:
banner175
Çağdaş Denizlili Kadınlar TÜLOV için İzmir'de
Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı TÜLOV Genel Merkezi tarafından İzmir’de düzenlenen Apaydınlık Bir Gelecek Çalıştayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla yapıldı. 


Çalıştayda Türkiye'nin geleceğinin planlanması, ileriyi görebilen bakış açısını ifade eden fütürizm ile ekonomi ve bilim konuları ele alındı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "İzmir’deki temel hedefimiz şehrin refahını büyütmek ve bu refahın adil paylaşımını sağlamak. Bunun için ekoloji ve ekonomi arasında bir düşman ilişkisi yerine, birbirini besleyen bir uyum sağlamak zorundayız" dedi.


Açılış konuşmasını TÜLOV Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Demir yaptı. Prof. Dr. Nurettin Demir “Nasıl bir gelecek bekliyoruz?” sorusunu hepimizin sorgulaması gerektiğini belirterek, “Kendimiz için, ailemiz için, ülkemiz için dünyamız için bunu sorgulamamız lazım. Apaydınlık bir gelecek için yeni bir toplum, yeni bir emek dünyası, iş dünyası ve yeni bir siyaset kurmamız lazım. Bunu her alana taşıyabiliriz. Bizim bunların tanımlamasını, planlamasını yapmamız lazım. Eğer biz yapmazsak, emperyalist güçler yapar. Biz de onların birer figüranı oluruz, seyircisi oluruz. Bunlardan kurtulmak için biz apaydınlık bir geleceği bugünden konuşmamız ve planlamamız lazım” dedi.


 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku