Gündem:
banner175
Çanakkale kahramanları unutulmadı

Asri Mezarlık’taki Şehitlik’te düzenlenen törene; Vali Hasan Karahan, 11. Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Süleyman Erdoğan, İl Müftüsü Mehmet Aşık, Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkan Yardımcısı Cengiz Evren, şehit yakınları ve gaziler katıldı.
 
Tören, Şehitlik Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması, saygı atışı yapılması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından tören şehitlik ziyareti ile devam etti.
 
İlk olarak Askeri Şehitliği ziyaret eden Vali Karahan ve beraberindekiler, okunan Kur’an-ı Kerim ve duaların ardından şehit mezarlarına karanfil bıraktı, şehit yakınlarına başsağlığı ve taziyelerini iletti.
 
Askeri Şehitliğin ardından Polis Şehitliği de ziyaret edildi. Vali Hasan Karahan şehit yakınlarıyla yakından ilgilenerek, burada da şehit mezarlarına karanfil bıraktı.
 
Şehitlikteki tören, duygusal anlara sahne oldu.
 
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku