Gündem:
banner175
Canlar onlara emanet
İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), İHH Arama Kurtarma ve Dağ Arama Kurtarma (DAK) ile yardım ve işbirliği protokolü Vali Hasan Karahan’ın katıldığı törenle imzalandı.
 
AFAD İl Müdürü Ali Etiz, protokol çerçevesinde meydana gelebilecek afet, acil durum, arama-kurtarma ve yardım faaliyetlerinde, eğitim, kamp, tatbikat gibi benzeri çalışmalarda işbirliği içinde olunarak çalışmalar yapılacağını söyledi.
 
Protokolün önemine dikkat çeken Vali Hasan Karahan ise, işbirliği ile olası afet ve arama-kurtarma ve her türlü insani yardım konusunda daha faydalı olunacağını, olaylara daha hızlı ve etkin bir şekilde müdahale edileceğini söyledi.
 
Valilik Makam Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine; Vali Hasan Karahan, AFAD İl Müdürü Ali Etiz, İHH Denizli Arama Kurtarma Şube Başkanı Serdar Çiftçi, DAK Arama Kurtarma Derneği Başkanı Mustafa Etiman ile arama kurtarma personeli katıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku