Gündem:
banner175
Çevreciler Zeytin Yaylası'na tekrar dikkat çekti
Yayladaki su kaynağının alınrak Orman Bölge Müdürlüğü’nün kullanımına verileceği iddiaları bir süredir kentin gündemini meşgul ediyor. Önce çevreci gruplar, ardından muhtarlar çıkarak Zeytin Yaylası’ndaki suyun çimleri sulamak için kullanacağını iddia etmiş ve yayladki su kaynağına dokunulmamasını istemişti.
 
Ardından Ormn Bölge Müdürü Mustafa Korucu, suyun tamamının değil, 4’te birinin alınacağını doğrulayan bir açıklama yaptı ve ‘maksatlı çevrecilerin’ bulunduğunu ileri sürdü.
 
Özellikle sayıları oldukça çok olan Denizlili yürüyüş gruplarının destek verdiği bir eylemle bugün Zeytin Yaylası’nda eylem vardı. Kilometreelerce yürüyerek yaylaya ulaşan yaklaşık 100 kişilik grup ‘Zeytin Yaylası’na dokunma’ pankartı açtı.
 
Çevreciler su kaynağına dokunulmaması isteklerini tekrar gündeme getirirken, mücadeleyi sürdüreceeklerini de yinelediler.



banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku