Gündem:
banner175
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun 8 yıl önce açılışı yapılan parkı tekrar açması Türkiye gündeminde
Twitter alemi, bugün Denizli’yi konuşuyor… CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 8 yıl önce yapılıp açılan parkın açılışı için Denizli’ye gelmesi Twitter’in TT listesine girdi.
 
Ak Parti Denizli Teşkilatı’nın başlattığı #HazıraKonucuCHP etiketi, kısa sürede ülke gündemine girdi. Henüz Merkezefendi Belediyesi kurulmadan, Ak Parti’nin yönettiği Denizli Belediyesi’nin Selçukbey Mahallesinde yaptığı, takip eden yıl da açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan parkın ismi değiştirilerek merhum milletvekili Kazım Arslan’ın ismi verildi.
 


Denizli’ye hizmeti olmuş bir ismin parkta yaşamasına Merkezefendi Belediyesi’nin Ak Partili üyeleri de destek verdi ve karar oy birliğiyle geçti. Ancak CHP’li Merkezefendi Belediyesi, parkın isim değişikliğini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı bir törenle ‘açılış’ olarak duyurunca tepki gecikmedi.
 
Ak Parti Denizli teşkilatının açtığı #HazıraKonucuCHP etiketi kısa sürede tüm dünyadan etkileşim aldı. Ak Parti’nin Denizlili yöneticileri, milletvekilleri ve partililer kısa sürede etiket üzerinden paylaşım yaptı.
 
Twitter’de devam eden ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da katıldığı paylaşımlardan bazıları şöyle:




















 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku