Gündem:
banner175
CHP'de sandık görevlisi skandalı: Listeleri geç verdiler, seçim kurulu kabul etmedi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) “Partinin yolunu bilmeyen aday”, “ithal aday” gibi konularla gündeme gelirken, bu kez bir skandal patlak verdi. CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan 14 Mayıs’ta görev yapacak 728 kişilik sandık görevlisi listesinin, YSK’ya geç teslim edildiği ve bu kişilerin seçimde görev yapamayacakları iddia edildi.
 
GEÇ VERDİLER
14 Mayıs’ta tapılacak olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan 400 kişilik sandık görevlisi listesi, en son Pazar günü saat 17.00’ye kadar Yüksek Seçim Kuruluna teslim edilmesi gerekirken, 5 dakikalık gecikme ile 17.05’te ulaştırıldı. 
 
AK PARTİ İTİRAZ ETTİ
Yaşanan gecikmenin ardından harekete geçen Ak Parti Denizli İl Teşkilatı, listelerin geç verildiği için kabul edilemeyeceği konusunda başvuru yaptı. Pamukkale Seçim Kurulu, kararı İl Seçim Kurulu’na bıraktı. Ama Kurul henüz karar vermedi.
Listesinin geç verildiği iddiası ile 300 sandık görevlisinin 14 Mayıs’taki seçimlerde görev almama ihtimali CHP’de büyük yankı uyandırdı.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku