Gündem:
banner175
Çivril Belediye Başkanı, ilçesindeki koronavirüs bilançosunu verdi

Uzaktan bağlantı yöntemiyle bir televizyon programına katılan Çivril Belediye Başkanı Ak Partili Niyazi Vural Çivril’de 38 kişinin Covid – 19 virüsünden etkilendiğini açıkladı. Çivril’de virüs ve salgınla mücadelenin aralıksız sürdüğünü belirten Vural “uyarı ve tedbirleri dinlersek kısa zamanda hayatımız normale döner” dedi.

38 KİŞİ ETKİLENDİ
Yeşil Çivril Gazetesi’nin televizyon programındaki konuşmadan derlediği habere göre; Katıldığı Televizyon programında Çivril Belediyesinin çalışmaları ve salgınla mücadele hakkında bilgiler veren Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural, virüsün Türkiye’de görülmeye başladığı tarihten itibaren Çivril’de 38 kişinin Covid – 19 şüphesiyle tedavi altına alındığını belirtti. Hastanede tedavi altına alınan hastalardan 10’unun tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildiğini ve evlerinde gözetim ve karantina altında tedavilerien devamettiğini belirtti.

Başkan Vural konuşmasında, Çivril’de virüs nedeniyle bir vatandaşın vefat ettiğini de sözlerine ekledi.

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku