Gündem:
banner175
Çivrilli iş insanı Cihan Kamer'den deprem bölgesine 1 milyon TL bağış
TV8’in sahibi ve televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sunduğu programda toplam 60 milyon TL’ye yakın bağış toplandı. Ilıcalı’nın sunduğu programa telefonla katılan, altın sektörünün önemli temsilcilerinden Çivrilli iş insanı Cihan Kamer ‘Çorbada bizim de tuzumuz olsun’ diyerik 1 milyon TL bağışladı.
 
Cihan Kamer, sahibi olduğu Atasay Kuyumculuk adına 500 bin, İstanbul’daki işletmesi Huqqa Gıda adına da 500 bin TL bağışladığını bildirdi.
 
Programda en çok bağışı yapan isim ise 2 milyon TL ile Cemil Kazancı oldu.
 
CİHAN KAMER KİMDİR?
 
1965 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Cihan Kamer, baba tarafından aslen Denizli İli, Çivril İlçesi nüfusuna kayıtlıdır. Babası 1989 senesinde kurulmuş olan Atasay Kuyumculuğun kurucusu Atasay Kamer’dir.
 
Atasay Kuyumculuğun sahibi olan Cihan Kamer, 2015 yılının Ocak ayında Atasay Mücevherat CEO’su olarak görevini oğlu Atasay Kamer’e devir etmiştir. İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği Başkanlığı gibi görevlerde bulunmuştur.
 
Spor ile de iç içe olan Kamer, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı’dır. Atasay Kuyumculuğun yanı sıra iş hayatını başarılı bir şekilde sürdüren Kamer, 2013 senesinde açılmış olan İstanbul Boğaz’da bulunan Kuruçeşme HUQQA isimli Restaurant ve Steak House konsepti ile hizmet vermekte olan The Market’in de sahibidir. 2016 yılında ise Denizli’nin kuzu etinden yapılan meşhur fırın kebabını Guzucu markası altında yeniden yorumlayarak ilk şubesini Nuruosmaniye Kapalıçarşı’da açmıştır.
 
Babası Atasay Kamer adına memleketi Denizli Çivril ilçesi’nde Pamukkale Üniversitesine bağlı olan Atasay Kamer Meslek yüksek okulunu yaptıran isimdir. Ayrıca Rize’de yaptırdıkları bir sağlık merkezi bulunmaktadır.
 
Çiğdem Kamer ile evli ve bu evliliğinden 1987 doğumlu Atasay Kamer isminde bir oğlu ve Simay Kamer isminde bir kızı vardır. Kızı 2015 yılında Ahmet Uras ile evlenmiştir.
 
Türkiye genelinde 127 mağaza’sı bulunmaktadır. Ayrıca Yurtdışında Dubai, Erbil ve Kıbrıs olmak üzere 7 yurtdışı mağazası, 15.000 m2 üretim alanı, 500 kişiden fazla personel istihdamı ile başarılı iş hayatını sürdürmektedir.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku