Gündem:
banner175
Çocuklardan şehitlere ilahi
TSK içerisinde yapılanan FETÖ/PDY’nin darbe girişimine karşı 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nı boş bırakmayan Denizli halkı, demokrasi nöbetinin 26’ncı gününde de milli iradeye sahip çıkmaya devam etti. Darbe girişiminin lanetlendiği gecede, 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, şehit düşen ve gazi olan kahramanlar için başlattığı kampanyaya geçtiğimiz günlerde destek veren Yeni Nesil Çocuk Evi’nin öğrencileri bu kez 15 Temmuz kahramanları için ilahiler ve şarkılar söyledi. Çocuklar meydanı dolduran binlerce Denizliliden büyük alkış aldı.
 
Nöbete devam
 
Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve bazı sivil toplum kuruluşları da meydanda açılan stantlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar için çeşitli ikramlarda bulundu. Darbe kalkışmasının ilk gününden bu yana destan yazan Denizli halkı, ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi nöbetinin 26’ncı gününde de sabah saatlerine kadar bekleyişlerini sürdürdü.
 
Arslanbek Sultanbekov Denizli’de
 
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk dünyasının efsanevi türküsü Dombıra’nın bestecisi Arslanbek Sultanbekov’u Denizlililer ile buluşturuyor. Demokrasi nöbetinin son gününde Denizlililer için sahne alacak Arslanbek Sultanbekov, bugün akşam (10 Ağustos 2016) saat 22.30’da 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda olacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku