Gündem:
banner175
Çocukların bayramında soğuğa rağmen coşku
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sabah Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle başladı.
 

Protokol, vatandaşlar ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen törende Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Buradaki etkinlik, saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın söylenmesiyle son buldu.
 

Denizli’deki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi.
 
Buradaki törenlere Vali Vekili Rıfat Ata, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, 11. Komando Tugay Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.
 

Dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan ve gece başlayan kar nedeniyle artan soğuk, bayram kutlamalarını da etkiledi. Soğuk nedeniyle kutlamalara vatandaşlar fazla ilgi göstermedi, Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu dolmadı. Ancak çocuklar emek emek hazırladıkları gösterileri coşkuyla sundu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku