Gündem:
banner175
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 16 Nisan'daki ataleti üzerinden söküp atmış bir Denizli gördüm
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının Denizli ile ilgili bölümleri şöyle:
9 ay sonra tekrar Denizli’de olmaktan, hasbihal etmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Denizlili kardeşlerime gönülden teşekkür ediyorum.
 
Az önce salonun dışı tıklım tıklımdı. Şimdiden sinyalleri veriyoruz. Neyin sinyalini; Mart 2019’un kasım 2019’un sinyallerini…
 
Bugün çok farklı bir Denizli görüyorum. Kabına sımayan heyecan duyan bir Denizli görüyorum.  16 Nisan’daki ataleti üzerinden söküp atmış bir Denizli görüyorum.
 
Denizli teşkilatımız 2019’a kadar tempoyu artıracaktır. Metal yorgunluğu yok yeniden diriliş hamlesi var. 16 Nisan’da Denizli’de elde ettiğimiz sonuç, yolumuzun uzun, yükümüzün ağır olduğunu gösterdi. 2019’da Denizli’den -Bırakın Türkiye ortalamasının altında oy almayı- rekorlar bekliyorum.
 
Demek ki daha çok çalışacağız. Denizlililere kendimizi daha iyi anlatacağız. Tek bir saniye geçirmeden, hiçbir vatandaşımızı ihmal etmeden, Büyük Türkiye sevdasını gönüllere nakış nakış işleyeceğiz.
 
Bize gurur yakışmaz. Tevazu yakışır. Ne olursak olalım biz insanız. Gurur, rabbimize ait. Tevazuda toprak gibi olacağız. Hatayı seçmende arayan bir parti değiliz. İstediği sonuç çıkmayınca vatandaşı aşağılayan bir teşkilat da değiliz. Göbeğini kaşıyanların bir araya geldiği parti hiç değiliz.
 
Şimdi, akdimizi yenilemek istiyorum. (Salonu ayağa davet ederek) Bir söz almak istiyorum. Ana kademe; 2019’a kadar kapı kapı dolaşmaya hazır mıyız? Kadın kolları; 2019’a kadar Ak Parti’yi her kalbe ilmek ilmek dokumaya var mıyız? Gençlik kolları; Liselerden üniversitelere tüm gençlerimize ulaşmaya var mıyız? (Gelen yüksek ‘evet’ yanıtı üzerine) Aynen böyle olmalı. Gençler sandıkları patlatacağız…
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kürsüden gündemdeki konuları değerlendirmeye devam ediyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku