Gündem:
banner175
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrika'ya uğurlayan kafiledeki Zeybekci ile bir süre görüştü
Yeni Bakanlar Kurulu’nda yer almayan son ekonomi bakanı Nihat Zeybekci, önceki gün Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. O detayı, haberhorozu.com’dan Fatih An, atlamadı ve gündeme taşıdı. Cumhurbaşkanı’nın, 10’uncu Brezilya-Rusya-Hindistan-Çin-Güney Afrika (BRICS) Zirvesi’ne katılmak üzere Johannesburg’a hareketinden önce havaalanında çekilen görüntülerde, Zeybekci ve Erdoğan’ın birlikte yürürken konuşmaları dikkat çekti.
 
Zeybekci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı uğurlayan heyette de yer aldı. Erdoğan ile Zeybekci arasında neler görüşüldüğü bilinmiyor. Ancak, Zeybekci’nin kabinede yer almamasının ardından başlayan süreçte, “Bundan sonra ne olacak?” sorusuna cevap arayan siyasi kulislerde heyecana yol açtığı kesin.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni oluşturulan kurullar ve ofislere yapılacak atamalarla ilgili bir soruya, “Birçok arkadaşlarımız isimleri üzerinde görüş birliğine vardığımız zaman, kendileriyle de görüştüğümüz zaman isimler belli olacaktır. 15-20 gün içerisinde bu işi tamamlamış oluruz. Bu sistemde her an her şey olabilir, hiçbir şeyin garantisi yoktur. Atanmış olanlar da görevden alınabilir. Başarılı olmaya mahkumuz. Başarılı olacağız” cevabını vermişti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku