Gündem:
banner175
Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'yi Gönlüm'ün dizeleriyle selamladı
Erdoğan’ın mitingi yaklaşık 15 dakika önce 29 Ekim Bulvarı’ndaki alanda başladı. Alanı dolduran kalabalığa seslenen Erdoğan, selamla başladı. Erdoğan kürsüye ilk çıktığında şu sözleri söyledi:
“Tarih kültür medeniyet şehri Denizli, tekstilin termalin travertenin başkenti Denizli, Merkezefendi hazretlerinin, Müftü Ahmet efendinin şehri Denizli, efeler zeybekler yiğitler şehri Denizli.
 
Ey benim gözümde tüten göynümde biten datlı, ince sezgili Denizlim, üveyik gözlüm, sözlü özlüm, eli tüfekli demir yürekli Denizlim. Beri bak, nasısın bakam eyimin? Seni rahmetli Özay Gönlüm’ün güzel sözleriyle selamlıyorum Denizli…
 
İki aylık bir aranın ardından beraberiz. Siz diğerlerini buralarda gördünüz mü ama biz hep buralardayız. Her fırsatta geliyoruz. Bu şehirle aramızda gönülden gönüle giden bir yol var.
 
Denizli istikrarın güvenin kıymetini çok iyi biliyor. İhracatın üretimin kalkınmanın kıymetini biliyor. Huzurun geleceğe güvenle bakmanın evlatlarını umutla beklemenin kıymetini de çok iyi biliyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku