Gündem:
banner175
Cumhurbaşkanı Erdoğan, nikah ve kongre için yarın Denizli'de
Denizli, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayacak. Erdoğan, Ak Parti Aydın il kongresine saat 13.00’te katılacak.
 
AK PARTİ’DE KONGRE
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti’nin İl Kongresi’ne katılıp halka hitap edecek. Karşıyaka Hasan Güngör Spor Salonu’nda saat 16.00’daki kongreye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada halka seslenecek. Kongrede mavcut başkan Necip Filiz’in tek aday olması bekleniyor.
 
BAŞKAN ZOLAN’IN MUTLU GÜNÜ
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Berrin Zolan’ın avukat olan kızları Esra, Ayfer-Metin Tok çiftinin oğulları Abdullah ile hayatını birleştiriyor. Bu nikahın şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak. Esra ve Abdullah’ın düğün yemekleri Kültür Sitesi’nde olacak. Nikah ise Büyükşehir Kongre ve Kültür Merkezi’nde akşam olacak.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daha önce Yatağan’da açılış yapacağı bilgisi bulunuyordu ancak bu bilgi teyit edilemedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku