Gündem:
banner175
Cumhurbaşkanı Erdoğan, nikaha ve kongreye katılıp, Yatağan'da açılış yapacak
Denizli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretine hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Cumartesi günkü Denizli ziyaretinde kongre, nikah şehitliği ve açılış var...
 
CEVAT HOCA’NIN HAYRINI AÇACAK
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli ziyaretinde ilk kez Serinhisar’ın bıçaklarıyla ünlü mahallesi Yatağan’a gidecek. Denizlili ünlü ilahiyatçı Prof.Dr. Cevat Akşit’in yaptırdığı, kendi adını taşıyan imam hatip lisesinde okuyan öğrenciler için yaptırdığı yurdun inşaatı tamamlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, okulun ve yurdun açılışını yapacak.
 
KONGRE VAR
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından Ak Parti’nin İl Kongresi’ne katılacak. Karşıyaka Hasan Güngör Spor Salonu’nda saat 16.00’daki kongreye Serinhisar’dan gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğna, burada halka seslenecek.
 
BAŞKAN ZOLAN’IN MUTLU GÜNÜ
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Berrin Zolan’ın avukat olan kızları Esra, Ayfer-Metin Tok çiftinin oğulları Abdullah ile hayatını birleştiriyor. Bu nikahın şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak. Esra ve Abdullah’ın düğün yemekleri Kültür Sitesi’nde olacak. Nikah ise Büyükşehir Kongre ve Kültür Merkezi’nde akşam olacak. Nikahın şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku