Gündem:
banner175
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prof. Bağ'ı rektör atadı
Pamukkle Üniversitesi Rektörlüğüne Prof.Dr. Hüseyin Bağ atandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye’deki Bakanlar Kurulu Toplantısı’nın ardından bazı rektörlerin atanması kararını imzaladı.
 
RESMİ AÇIKLAMA
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzaladığı atama kararına göre, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğüne Prof.Dr. Hüseyin Bağ atandı. Resmi açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 130 uncu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddeleri uyarınca, Yükseköğretim Kurulunun önerdiği adaylar arasından Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Hüseyin BAĞ’ı atamışlardır" denildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 
Bartın Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Orhan UZUN’u, Bayburt Üniversitesi Rektörlüğüne de yeniden Prof. Dr. Selçuk COŞKUN’u atadı.

4 AĞUSTOS’TAN BU YANA VEKİLDİ
Prof.Dr. Hüseyin Bağ; 15 Temmuz sonrası görevden alınan ve ihraç edilen Hüseyin Bağcı’nın yerine 4 Ağustos 2016 günü vekaleten atanmıştı. Pamukkale Üniversitesi’nde asaleten atanacak rektör için yarış başlamış ve 20 profesör rektör olabilmek için başvurmuştu.
 
20 ADAYIN HEYECANLI BEKLEYİŞİ
YÖK; şehirde adaylarla ilgili araştırma yapmış ve 20 Şubat’ta Ankara’ya mülakata çağırmıştı. Bu tarihten bu yana Denizli’deki heyecanlı bekleyiş, böylelikle son bulmuş oldu.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku