Gündem:
banner175
Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Denizli'de
Özel uçakla Denizli’ye gelecek olan Recep Tayyip Erdoğan için Çardak-Denizli istikameti, kent merkezi ve Anemon Otel’de yoğun güvenlik önlemleri alındı.
 
Cumhurbaşkanı bir nikah töreni için Denizli’de olacak. Menderes Tekstil ve Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça’nın oğlu Osman Akça ile Selin Yeşilturna’nın nikah töreni için Denizli’ye gelecek olan Erdoğan, şahitlik yapacak.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı nikah törenine basın mensupları alınmayacak. Çekimleri Cumhurbaşkanlığı ekipleri ile Anadolu Ajansı yapacak. Erdoğan, nikah töreninin ardından Çardak'tan  gece saatlerinde özel uçakla ayrılacak.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli’ye gelecek olması nedeniyle Cumartesi günü saat 13.00’de Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Denizlispor-Adanaspor maçı da Pazartesi günü saat 18.00’e ertelenmişti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku