Gündem:
banner175
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Denizli'de
Denizli'ye havayoluyla gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk olarak EGS Kongre ve Fuar Merkezi'nde, saat 14.00'te, önceki dönem Ekonomi Bakanı ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin oğlu Atilla Zeybekci ile Bursalı işadamı Ergün Serkan'ın kızı Elif Sertkan'ın nikah törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli programına, TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve bakanlar da eşlik edecek. Zeybekci'nin oğlunun nikah törenine bazı yabancı ülkelerin bakanlarının da katılması bekleniyor.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, nikah töreni sonrası Denizli Valiliği'ni ziyaret ettikten sonra toplu açılış töreninin yapılacağı 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'na gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları olan Üçgen Köprülü Kavşağı, Hal Köprülü Kavşağı, Güneş Enerji Santrali, yüzme havuzları, kültür merkezleri gibi tesislerin toplu açılışını yapacak ve halka hitap edecek.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydandaki toplu açılış töreninin ardından tekrar EGS Kongre ve Fuar Merkezi'ne gidecek. Erdoğan, salondaki toplantıda, AK Parti'nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Osman Zolan ile ilçe adaylarını tanıtacak. Erdoğan'ın daha sonra Denizli'den ayrılması bekleniyor. DHA / Ramazan ÇETİN
 
 
 
AÇILIŞI YAPILACAK YATIRIMLAR
 
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI
(861.184.609 TL 135 PROJE)
 
İLÇE BELEDİYELERİ YATIRIMLARI
(473.055.795 TL 119 PROJE)
 
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YATIRIMLARI
(31.245.360 TL 7 PROJE)
 
TOKİ YATIRIMLARI
(14.659.000 TL 1 PROJE)
 
ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ YATIRIMLARI
(8.022.224 TL 13 PROJE)
 
 
GENEL TOPLAM :  1.348.726.829 TL VE 275 PROJE
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku