Gündem:
banner175
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zolan'ın adaylığını bizzat kendisi duyuracak
Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan’ın, adaylığının kesinleştiği haberleri dün Denizli’de büyük yankı uyandırdı. Denizli’nin güvenilir siteleri, denizlihaber.com, meriçulukuş.com, pamukkalehaber.com dün flaş haber olarak Başkan Zolan’ın, tekrar Ak Parti’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğunu yazdılar. Objektif20.com’un aktardığına göre; Başkan Zolan’ın adaylığının kesinleştiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kısa süre içinde Denizli’ye yapacağı ziyarette, “Hayırlı olsun” diyeceği konuşuluyor. Aralık ayının başında Denizli’ye gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, dün Ak Parti genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin, 25 belediye başkanı ile yollarının devam edeceğini açıklamasının ardından Denizli’de büyük heyecan yaşanmıştı. Bu şehirlerin arasında Denizli’nin de olduğu Özhaseki’nin ardınan yapılan temayül yoklamasının olmayacağı illerin açıklanmasıyla kesinleşti. Denizli’de Başkan Osman Zolan’ın yeri garanti.
 
Yerel seçimler yaklaşırken Denizli’de partilerin büyükşehir adayları merakla bekleniyor. Diğer ilçelerde aday adayları ortaya çıkarken, büyükşehir için siyasi partiler şimdilik sessizliğini koruyor. Ancak, AK Parti kanadında bugün sürpriz gelişmeler yaşandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin, 25 şehirde mevcut belediye başkanları ile yollarına devam edeceklerini açıklaması, Denizli’de heyecana neden oldu.
 
Ankara kulisleri bu haberlerle çalkalanırken, saatler sonra yapılan ikinci açıklama bir nevi söz konusu 25 şehrin açıklanması olarak yorumlandı. AK Parti’nin yaklaşan yerel seçimler öncesinde aday belirleme kriterlerinden biri olarak kullanılan temayül yoklamasının 25 şehirde yapılmayacağı açıklandı. Aralarında Denizli’nin de olduğu 25 ilin açıklanması, AK Parti’nin bu illerdeki belediye başkanlarını yeniden aday göstereceği şeklinde yorumlandı.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku