Gündem:
banner175
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizli'ye önemli müjdeler
Erdoğan, konuşmasının Denizli ile ilgili bölümünde önemli müjdeler verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yatırım ihracat şehri Denizli’yi kalkındırmak için gayret gösteriyoruz. İstanbul ve Ankara için nasıl gayret gösteriyorsak Denizli için de gösteriyoruz” dedi.
 
Denizli’ye yapılanları sıralayan Erdoğan şöyle konuştu:
15 yılda 17,5 katrilyon liralık yatırım yaptık .
 
ÜNİVERSİTELİLERE YENİ YURTLAR
Eğitimde 3 bin 770 adet yeni derslik inşa ederek altyapımızı güçlendirdik.
 
5090 yatak kapasiteli yükseköğrenim yurdu açarak öğrencilerin barınma sorununu çözüm getirdik. 3 bin 200 kişilik yeni yurt yapıyoruz.
 
BİN YATAKLI BÖLGE HASTANESİ
Sağlıkta dönüşüm gerçekleştirdik. Hasta döndüğü, doktor bulsa ilaç alamadığı, ilaç bulsa parasını verip alamadığı eski kötü günler yaşayan Türkiye’ye son verdik.
 
Bin yataklı şehir hastanesini kuruyoruz. En kısa sürede ihalesini yapıp inşaatına baylayacağız.
 
11 bin 295 konut projesi başlattık
 
OTOYOL VE HIZLI TREN MÜJDESİ
Ulaşım konusunda çok kötüydü. Biz yol medeniyettir, diyoruz.  358 kilometre daha bölünmüş yol yaptık. Denizli’de 2002’de sadece 65 kilometre bölünmüş yol vardı. Biz, bölünmüş yol 423 kilometreye çıkardık.
 
Denizli’de 33 adet kavşak yaptık. Toplam maliyeti 1,5 katrilyon olan 11 adet yol projesinin yapımı devam ediyor.
 
Bedeli 3,5 katrilyon olan Aydın - Denizli - Antalya otoyolu ihalesini haziran ayında yapıyoruz. En kısa sürede inşaata başlayacağız ve böylece Ege ile Akdenizi otoyol ile bağlıyoruz.
 
Antalya – Afyon – Isparta –Burdur – Denizli - Ortaklar (Aydın)  hattında hızlı tren proj  
Çardak havalimanına yeni bir terminal binası yaparak büyüttük modernleştirdik. Havalimanın 2003’teki yolcu trafiği 37 bindi. 2017’de 684 bine ulaştı. Nereden nedeye…
 
TARIM VE SULAMA
14 baraj 8 gölet inşa ettik. 15 yılda sulama projeleri 828 bin dekar araziyi sulamaya açtık. 14 sulama tesisinin yapım çalışmaları devam ediyor.  1,2 katrilyon liralık tarımsal destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Kime duyurulur bu; Bay Kemal’in bunu duyması gerek ama kulağı var duymaz. “
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemi de değerlendirdikten sonra kürsüden indi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku