Gündem:
banner175
Daha güzel bir Denizli için hep birlikte el ele, gönül gönüle çalışıyoruz
AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Güngör, Bağbaşı, Karşıyaka, Zeytinköy, Sevindik ve Sümer Mahalle Muhtarlarını ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Güngör ziyaretlerde göreve geldikleri ilk günden bu yana demokrasinin temel taşı muhtarlar ile büyük bir uyum içerisinde çalıştıklarını ifade ederek, “Onlar bizim sahada gözümüz, kulağımız. Bizim göremediğimiz, fark edemediğimiz bir husus olduğunda onlardan bizlere, yerel yönetimlerimize talep geldiğinde aziz milletimiz için gayret ediyoruz. Daha güzel bir Denizli için hep birlikte el ele, gönül gönüle çalışıyoruz” dedi.

 “AK Parti güvenin, icraatın ve umudun adı olmuştur “
Güngör, AK Parti'nin Denizli ve Türkiye’de eser ve hizmet siyaseti yaptığının en yakın şahidinin muhtarlar olduğunu, Denizli’de başta merkezi hükümet olmak üzere Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin hizmet destanları yazdığını vurguladı. Güngör, " Yapılamaz denilen, söz verildiği halde asla yapılmayan ne kadar vatandaşlarımızın talebi ve isteği varsa AK Parti sayesinde hayat bulmuştur. Eğitimden sağlığa, güvenlikten sosyal yardımlara, altyapı projelerinden yeşil alanlara, gençlik projelerinden ülkemizin ekonomik gelişimine, yerli ve milli savunma sistemlerinden tarımsal üretime uzanan geniş bir alanda AK Parti güvenin, icraatın ve umudun adı olmuştur. İnşallah 14 Mayıs'ta da açık ara Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın birinci olduğunu göreceğiz. İnşallah yeni bir serüven bizi bekliyor. Yeni serüvende Türkiye'de ve şehrimizde çok daha marka işler yapılacak, çok daha devasa işlere imza atılacak” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku