Gündem:
banner175
DEGİAD Başkanı Urhan'dan Denizli-Aydın Otoyolu ihalesinin ertelenmesine tepki

DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan, yaptığı yazılı açıklamada, Aydın-Denizli otoyolu ile ilgili 11 Haziran’da yapılması planlanan ihalenin 3 Temmuz’a ertelendiğini hatırlattı.
Projenin yakından takipçisi olacaklarını aktaran Urhan, vekilleri ve yöneticileri erteleme kararı ile ilgili gerekçeli bir açıklamaya davet ederek, “Şehrimize ve bölgemize sayısız faydalar sağlayacak bu projenin birçok kez dile getirdiğimiz üzere yakından takipçisi olacağımızı bildirir, ertelenme kararı ile ilgili vekillerimizden ve yetkililerden gerekçeli bir açıklama yapılması beklentimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz” dedi.
Urhan konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada da, İzmir’den Antalya’ya kadar kesintisiz ulaşımı sağlayacak olan otoyolun 154 kilometre uzunluğundaki ikinci etabını oluşturan Aydın-Denizli Otoyolu’nun hayata geçirilmesi sürecinde proje için öngörülen koşulların oluşmadığı gerekçesiyle ihale tarihinin sürekli ertelenmesine tepki göstermişti.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku