Gündem:
banner175
DEGİAD ve AKUT'tan anlamlı teşekkür
DEGİAD, yaşanabilecek olası afetlerde, Acil Durum Yönetimi sırasında enkaz altı arama kurtarma yapan Denizli AKUT Ekibine hız ve zaman kazanımını sağlayacak olan teknolojik ekipman ve donanım ihtiyaçları için “Afetlerde daha fazla insan kurtarmak için Akut’a bağış kampanyası” projesini hayata geçirdi. Bu projede Denizli Akut Ekibi için önemli miktarda teknolojik ekipman ve donanım yardımı ile birlikte para desteği sağlandı.

“TEKNİK EKİPMAN VE DONANIM ÖNEMLİ”

İzmir depremi sonrasında hayata geçirilmesi karar verilen kampanya için DEGİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve AKUT Denizli Ekip Lideri Cengizhan Öztürk “Denizli AKUT ekibi olarak 26 gönüllü ile İzmir’de 4 gün boyunca görevimizi yerine getirdik. İzmir’de yaşadıklarımız sonucunda teknik ekipmanların bizim gibi arama kurtarma ekipleri için ne kadar değerli ve önemli olduğunu anladık” şeklinde konuştu. 

DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan “ Biz de DEGİAD olarak bu konuda neler yapabiliriz düşündük ve yönetim kurulu üyemiz Cengizhan Öztürk’ün AKUT Ekip Lideri olmasından dolayı ihtiyaçlar nelerdir, nasıl yardımcı olabiliriz birlikte plandık” dedi. 

GÖNÜLDEN BİR TEŞEKKÜR

DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan ve AKUT Denizli Ekip Lideri Cengizhan Öztürk’ten bağış kampanyasına destek verenlere teşekkür mesajı gecikmedi. Hakan Urhan ve Cengizhan Öztürk’ün kampanya sürecini aktardıkları videoda projenin başarılı olması için destek veren tüm DEGİAD üyelerine, belediyelere, sivil toplum kuruluşlarına, odalara ve hayırsever iş insanlarına teşekkür mesajı verildi. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku