Gündem:
banner175
Denetimle serbest kalan mahkuma eğitim
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı ile Denizli Barosu arasında imzalanan protokol kapsamında; Denizlide kamu güvenliğinin sağlanması, mağdura verilen zararın giderilmesi, hükümlülerin yeniden suç işlemelerinin önlenmesi, toplumla iç içe olan hükümlülerin yeniden topluma kazandırılması amaçlanıyor.
 
Denetimli serbestlik altındaki kişilerin hukuki olarak farkındalık yaratmasını amaçlayan eğitimlere Denizli Barosu avukatları katılacak ve hukuk ile ilgili genel bilgiler, aile içi şiddet, işlenen suçun mağdurlar üzerindeki etkisi, hukuk okur yazarlığı gibi konular anlatılacak.
 
Eğitim protokolü Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergün Yılmaz ile Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan arasında imzalandı.  
 
Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, “Denetimli Serbestlik tedbiri altındaki yükümlülere hukuk bilgisi noktasında farkındalık oluşturmak,  kişilerin suçtan uzak durması noktasında önemli. Bu işbirliğinden büyük memnuniyet duyuyorum” dedi.
 
Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan; Denizli Barosu olarak tüm vatandaşların olduğu gibi hükümlülerinde hukuki konularda bilgilendirilmelerinin yeniden suça bulaşma noktasında önleyici bir faaliyet olacağını ifade etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku