Gündem:
banner175
Denetimli serbestlik altındaki hükümlülere sağlık ve mesleki eğitim verilecek
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Denizli İl Sağlık Müdürlüğü ve Denizli Ticaret Odası arasında işbirliği protokolü imzalayarak, denetimli serbestlik tedbiri altındaki hükümlülere eğitim verilecek.
 
İlk protokol, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz ve Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk tarafından imzalanan protokol çerçevesinde; uzmanlar tarafından denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlülere yönelik ilk yardım, sağlıklı yaşam, temel iş sağlığı, ağız bakım ve diş sağlığı, kişisel hijyen ve bakım gibi konularda eğitim verilecek.
 
Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan arasında imzalanan protokol gereği de; hükümlülerin kişisel gelişimlerine katkı sağlaması için, iş kurma süreçlerinde ihtiyaç duydukları bilgi, iletişim, mesleki eğitim ve destekleri öğretmek ve iş kurmalarına, mevzuat, iletişim, mesleki eğitim verilecek.
 
Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz yapılan protokollerin yükümlülerin topluma kazandırılması konusunda farkındalık oluşturulması ve kişilerin suçtan uzak durması noktasında önemli olduğunu belirterek, işbirliğinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku