Gündem:
banner175
Denizli Barosu'nda Müjdat İlhan yeniden başkan
Denizli Barosu’nun 49. Olağan Genel Kurulu demokrasi şölenine döndü. İki gün süren genel kurulun ilk gününde adaylar meslektaşlarına seslendi, vaatlerini sıraladı. Konuk konuşmacıların renklendirdiği genel kurulun ikinci gününde ise seçim heyecanı yaşandı. 7 yıldan bu yana Denizli Barosu’nun başkanlığını yürüten Müjdat İlhan ile 2002 yılında Yıldırım Aycan’ın ardından Denizli Barosu Başkanı olan ve 9 yıl görev yapan Adil Demir’in kıyasıya yarıştığı seçimlere avukatlar yoğun ilgi gösterdi. Gün boyu oy kullanma işleminin sürdüğü Adalet Mahallesi’ndeki hizmet binasında kurulan sandıklar saat 17.00’de kapandı. Oy sayım ve tasnif işleminin tamamlanmasıyla Denizli Barosu’nun yönetimi de belirlenmiş oldu. Resmi olmayan rakamlara göre seçimlere katılan avukatların 526’sının oyunu almayı başaran mevcut başkan Müjdat İlhan koltuğunu korudu.
 
RAKİBİ ADİL DEMİR İSE 445 OY ALABİLDİ
Seçimlerin çarşaf liste ile yapılması nedeniyle oy sayım işlemi beklenenden uzun sürdü. Denizli Barosu’nun yönetimini oluşturan isimler gece geç saatlerde ortaya çıkacak.
 
ZOLAN ÇİFTİ DE OY KULLANDI
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin avukat başkanı Osman Zolan ile meslektaşı eşi Berrin Zolan, genel kurula birlikte gelerek oy kullandı.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku