Gündem:
banner175
Denizli'de bayramlaşma geleneği değişmedi
Denizlililer, her Ramazan ve Kurban Bayramlarında olduğu gibi yine geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda düzenlenen programa, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök ve Ahmet Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli ile vatandaş katıldı. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bir araya gelen Denizli protokolü ile vatandaşlar bayramlaştı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programında çocukları da unutmayan protokol onlara bayram harçlığı vererek sevindirdi. Her bayramda olduğu gibi programa katılan tüm misafirlere Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.
 
Sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram
 
Tüm hemşehrilerinin bayramını tebrik eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Kurban Bayramı’nı birlik ve beraberlik içinde, yardımlaşma ve dayanışma duyguları ile geçirmeli, akraba ve büyüklerimizi ziyaret ederek hayır dualarını almayı ihmal etmemeliyiz. Kurban Bayramımız şehrimize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa güzellikler getirsin. Hemşehrilerimizin sevdikleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku