Gündem:
banner175
Denizli'de bir esnaf, Türk bayrağı dağıttı

Şemikler Mahallesi Gümüşler Bulvarı'nda mağazası bulunan Halil Dedecengiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 23 Nisan'da herkesin evinin balkonuna Türk bayrağı asabilmesi için ücretsiz bayrak dağıtma kararı aldığını söyledi.

Konuyu sosyal medyada duyurduğunu aktaran Dedencengiz, dükkanını ziyaret edenlere bin 200 adet 75 santimetre uzunluğunda, 50 santimetre genişliğindeki Türk bayrağını hediye ettiğini ifade etti. 

Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bayramın evlerde kutlanacağını hatırlatan Dedencengiz, "Herkesin evinde, balkonunda Türk bayrağı olsun istedim. O yüzden gelen herkese normalde 5 lira olan bayrağını ücretsiz hediye ediyorum." diye konuştu. 

Bayrak almak için koltuk değnekleriyle gelen Mehmet Ali Yiğit, esnafa teşekkür ederek, "Güzel bir uygulama olmuş. Çocuklarım için bir adet ücretsiz bayrak aldım. Bu konudaki duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.DENİZLİ (AA) - 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku