Gündem:
banner175
Denizli'de FETÖ operasyonu
Denizli polisi, kentte yeniden yapılanmaya çalıştıklarını deşifre ettikleri FETÖ/PDY üyelerine yönelik soruşturma başlattı. 

Deşifre olmuş örgüt mensuplarının örgütten kopmalarını önlemek, haklarında yürütülen soruşturmalar nedeniyle aranan örgüt mensuplarına yardım etmek, yer temin etmek, örgüt adına para toplamak ve sohbet toplantıları düzenleyerek örgütün dağılan kadrolarını tekrar bir araya getirme çabası içerisinde oldukları, örgüt içerisinde çözülmenin önüne geçmek amacıyla tutuklu olarak yargılamaları devam eden örgüt mensuplarının yakınlarına maddi yardım yaptıkları belirlenen zanlılara yönelik, 9 farklı adrese eş zamanlı baskın yapıldı.

Operasyonlarda 8 zanlı yakalandı, ikametlerde yapılan aramalarda çok sayıda dijital ve örgütsel doküman ile örgüt mensuplarına dağıtılmak üzere ayrı ayrı zarflara konulmuş 7.500 TL ele geçirildi.

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üyesi olma suçundan adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan 6’sı tutuklandı, 2 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

6 YIL KESİNLEŞMİŞ CEZASI VARDI, YAKALANDI
Öte yandan, Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdiği operasyonla FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olma suçundan hakkında yakalama kararı olan ve Bursa Ağır Ceza Mahkemesince 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan Bylock kullanıcısı zanlıyı yakaladı. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesince hakkında yakalama emri bulunan meslekten ihraç edilmiş 1 öğretmen de yakalandı.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku