Gündem:
banner175
Denizli'de kar, aksamalara neden oldu
Denizli'nin yüksek kesimleri başta olmak üzere kent merkezi de güne karla uyandı. Gece başlayarak aralıklarla süren yağışta kar kalınlığı kent merkezinde 5 santimetreyi, yüksek kesimlerde 15 santimetreyi geçti. Yoğun kar yağışı nedeniyle bugün için Çameli, Çardak ve Tavas ilçelerinde ilk ve orta dereceli okulların tamamı, Pamukkale ilçesinin sadece Akdere, Belenardıç, Gözler, Güzelpınar ve Uzunpınar mahallelerindeki ilk ve orta dereceli okullar, Babadağ, Çal ve Honaz ilçelerindeki ise taşımalı eğitim verilen okullarda eğitim 1 gün tatil edildi.
 
KARAYOLUNDAKİ OLUMSUZLUK SÜRDÜ
Denizli- Antalya karayolunda gece etkili olan kar yağışının yarattığı olumsuzluk, gündüz de sürdü. Cankurtaran Mevkii'nde buzlanma nedeniyle, sürücüler güçlükle ilerleyebildi. Polis ekipleri, trafik akışının aksamaması için karayolunda sürekli devriye gezdi. Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri ise kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Polis ekipleri, Denizli çıkışında denetim yaparak, kış lastiği olmayan ticari araçlar ve çekici araçların geçişine izin vermedi.
DHA / Ramazan ÇETİN-Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku