Gündem:
banner175
Denizli'de şehit mezarlarına karanfil bırakıldı
Denizli'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Asri Mezarlık'ta şehitlik ziyareti yapıldı. Ziyarete, Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli 11. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Bilal Öztürk, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Kuran tilaveti ve duaların ardından protokol üyeleri, şehit mezarlarına karanfil bıraktı.
 
'BU MİLLETE YAPILAN İHANETİ UNUTMADIK'
Vali Hasan Karahan, 15 Temmuz darbe girişimini unutturmayacaklarını söyledi. Karahan, 15 Temmuz gecesi milletin darbeye karşı dik bir duruş sergilediğini belirterek, "Bugün 15 Temmuz gecesini hatırlıyoruz ve o kinimizi, nefretimizi tazeliyoruz. Bu millete yapılan o ihaneti unutmadık. Unutmayacağız ve unutturmayacağız. 15 Temmuz bizim tarihimizde yer alan unutulmaz bir sayfa. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Milletimize de teşekkür ediyoruz. Milletimizle gurur duyuyoruz. Böylesine hain bir kalkışmaya karşı 7'den 70'e, kadını erkeği, yaşlısı genci ayağa kalktı ve 'hayır' dedi. Biz de gururla, başımız dik yaşıyoruz. Şehitlerimize rahmet diliyorum, gazilerimize ise teşekkür ediyorum" dedi.
 
15 TEMMUZ SERGİSİ GEZİLDİ
 
Şehitlik ziyaretinin ardından protokol üyeleri, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda darbe gecesinde çekilen fotoğrafların yer aldığı açılan sergiyi gezdi.
DHA / Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku