Gündem:
banner175
Denizli Devfest'19'a ev sahipliği yaptı
Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde kapılarını teknoloji severlere açan GDG DevFest Denizli’19 iki farklı salonda düzenlenen oturumda, 11 konuşmacı yeni nesil mobil ve web tabanlı teknolojiler, makine öğrenimi, veri bilimi ve girişimcilik gibi çerçeve konularda sunumlar gerçekleştirdi.
 
 
Dünyadaki bilişim alanında uzmanlaşmış kişilerden alınan bilgilerin teknoloji meraklılarına aktarılmasının amaçlandığı festivalde, güncel yeni teknolojiler hakkında konuşmalar yapıldı.  Etkinlikte uzman bilişimciler tarafından teknoloji ve inovasyon konularında yapılan sunumlar, bilim ve teknoloji meraklıları tarafından yoğun ilgi gördü. GDG DevFest Denizli’19 Bu sene kapsamı itibariyle Ege Bölgesinin en büyük geliştirici konferanslarından biri olmaya aday.
 
Gün boyunca iki farklı salonda düzenlenen oturumlarda, yeni nesil mobil ve web tabanlı teknolojiler, makine öğrenimi, veri bilimi ve girişimcilik gibi güncel teknoloji konularında, katılımcılara bilgi aktarılan festivalde bilişim ve teknoloji uzmanları; İlker Akansel, Sadi Evren Şeker, Burak Vardal, Emrah Kozan, Yasin Demirden, Hadi Tok, İslam Alaybeyoğlu, Daron Yöndem, Fatih Çiftçi, Mehmet Karaköse, Yüksel Tolun teknoloji ve inovasyon konularında sunumlar gerçekleştirdi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku