Gündem:
banner175
Denizli Emniyet Müdürü Demir'den TEM Daire Başkanına şalvar ve cepken hediyesi
15 Temmuz hain darbe girişiminde, Jandarma Genel Komutanlığı’nda başına kurşun sıkılarak şehit edilmek istenen Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanımız Turgut Arslan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt DEMİR’i ailesi ile birlikte  ziyaret etti.
 
Emniyet Müdürü Demir, memleketi Alanya’dan getirttiği  ‘şalvar, cepken ve kasketi’ Arslan’a hediye etti. TEM Daire Başkanı Arslan da yöresel kıyagetleri giyerek “Duygulanmamak elde değil, sağ olsunlar bizlere değerli olduğumuzu bir kez daha hissettirdiler, kendisine hediyelerinden ve bize verdiği değerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
Emniyet Müdürü Demir ise “Gazi Başkanımızın unvanı artık, ‘Alanyalı Gazi Başkan’ olarak tescillenmiştir. İnşallah günün birinde de “Alanyalı Gazi Başkanımız” bu kıyafetle hasbahçe zeybeği oynayacaktır. Gazi Başkanımızı sağlıklı görmek bizi ziyadesiyle mutlu etti, Mevlam yolunu ve bahtını açık etsin, Yüce rabbim bu millete bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın. Türk Milleti her zaman olduğu gibi,”İstiklal ve İstikbal” kaygısı duymadan “İla yevmil kıyam” daim ve kaim olacaktır. Türk evlatları ve torosların yiğitleri her daim şanlı bayrağı göklerde dalgalandıracaklardır” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku