Gündem:
banner175
Denizli emniyetinde 23 personel terfi etti
Polisevinde düzenlenen Rütbe Terfi Törenine Vali Hasan Karahan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, il emniyet müdür yardımcıları, üst rütbeye yükselen personel ile aileleri katıldı. Törende konuşan Vali Karahan, Denizli'de iki yıldır görev yaptığını, başını öne eğdirecek bir olayla karşılaşmadığını belirterek, "Kurum müdürlerimiz ve personelimizle uyumlu ve ahenkli bir çalışma ortamı sağladık. Denizli'de huzur ve güven ortamı yarattık. Görevlerinizde zorluklarla karşılaştığınızı biliyoruz. Polislik mesleğinin bir aile mesleği olduğunun da farkındayız. Görev yeriniz neresi olursa olsun, esas olanın gökkubbede hoş bir seda bırakmak olduğu unutmamanızı istiyorum" dedi.
 
İl Emniyet Müdürü Demir ise, disiplinle yaşayan polislik mesleğinin en önemli noktalarından birinin terfi olduğunu belirterek, "Terfi almak elbette önemlidir. Ancak esas olan o rütbenin terfiinin hakkını verebilmektir. Çözüm odaklı olmak, yasaların belirlediği kıstaslar ölçüsünde kamu yararına, vatandaş lehine karar alabilmektir" diye konuştu.
 
Törenin sonunda terfi alan 23 polis müdürüne apoletleri takıldı.
DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku