Gündem:
banner175
Denizli Güncel kulislerden bildiriyor: Erkan Hayla'nın istifasının ardında Berna Öztürk var
ÖNCELİKLE ŞU SORUYU CEVAPLAYALIM, BİR BELEDİYE BAŞKANI, MEMUR ATAMASINDAN SONRA NEDEN İSTİFA EDER
 
Başkan Erkan Hayla’nın, “Berna Öztürk Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine asaleten atanırsa istifa ederim” dediği iddia ediliyordu. Hayla, Denizlihaber.com’a yaptığı açıklamada isim vermedi ama doğrudan bir memuru suçladı ve “Müslümanı münafıka ezdiren amire itaat etmem” dedi.
 

ŞU MANZARA HAYLA’NIN İSYANINI DOĞRULUYOR
 
Bu görüntü Kale Devlet Hastanesi’nin internet sitesinden alındı. Kale’de bir devlet hastanesi var ama doktor yok. Sadece bir uzman hekimin görev yaptığı Kale Devlet Hastanesi’ndeki doktor sıkıntısı, Erkan Hayla’nın en büyük dertlerinden biriydi. Berna Öztürk’le ters düşmelerinin en büyük sebebi de bu...

 
KALE DOĞUMLU ÇOCUK YOK, ÇÜNKÜ HEPSİ DENİZLİ’DE DOĞUYOR!
 
Bu iddianın da Erkan Hayla’nın ağzından çıktığı iddia ediliyor. Hayla’nın hastaneye doktor kazandırmak için Berna Öztürk’le defalarca görüştüğü ama her seferinde olumsuz sonuç aldığı biliniyor. Hayla’nın ilçedeki en büyük eksiklerden biri olan kadın hastalıkları ve doğum uzmanı istediği ancak Öztürk’ün bu konuda hiçbir şey yapmadığı iddialar arasında. Hatta Öztürk’ün, eşinin sahibi olduğu hastaneye hasta yönlendirmek için hastaneye uzmanı özellikle göndermediği gibi ciddi bir iddia da var. Ancak Kale’ye çok yakında bulunan Tavas’ta yeni yapılan hastanede iki kadın doğum uzmanının görev yapması bu iddianın ayaklarını çok da yere bastırmıyor.
 

OLAYIN GEZİ İLE BAĞLANTISI NE?
 
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk’ün yine doktor olan eşi, bir dönem Ak Parti’den belediye meclisi üyeliği yapan Şahin Öztürk’ün istifada etkili olduğu iddia ediliyor. Öztürk’ün gezi olayları sırasında, destek veren bu facebook paylaşımı örnek gösterilirken, Başkan Hayla’nın “Müslümanı münafıka ezdiren amir” derken bunu kastettiği konuşuluyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku