Gündem:
banner175
Denizli İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi ile şehre memba kalitesinde su verilecek

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Denizli İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi ile, Honaz ilçesi, Kaklık, Menteşe, Dereçiftlik, Aşağıdere, Karateke, Emirazizli, Ovacık, Gürleyik, Kocabaş, Kızılyer, Salihağa, Ahmetli, Üzerlik, Tosunlar, Sığma, Şamlı ve Mahmutlu mahalleleri olmak üzere toplam 19 adet yerleşim yerinin 2050 yılına kadar içme, kullanma ve endüstri suyu ihtiyacının 2017 yılında işletmeye alınan Akbaş Barajı ve Pınarbaşı kaynaklarından karşılanacağını kaydetti.

Denizli İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin günlük arıtma kapasitesinin 100 bin metreküp olduğunu bildiren Kaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Tesis ile Denizli ilimize memba kalitesinde içme ve kullanma suyu verilecektir. Arıtma tesisi işimizde idari binanın beton imalatları, ozan jeneratör binasının temel ve betonarmesi, çevre duvarı ve ENH imalatı tamamlanmıştır. Giriş havalandırma binası, hızlı kum filtre binası ve filtre geri yıkama suyu kazanım tankı perde betonları dökülmektedir. Hızlı yavaş karıştırıcı yapısının temel kazısı tamamlanmış olup, beton imalatlarına başlanmıştır. İçme suyu arıtma tesisinde çalışmalar aralıksız devam etmektedir."DENİZLİ (AA)

banner209
Anahtar Kelimeler
DenizliDSİ
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku