Gündem:
banner175
Denizli Kaya Tekstil'den AKUT Denizli Ekibi'ne Büyük Bağış
Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından olan Arama Kurtarma Derneği AKUT’a, toplumun can güvenliği adına hayati önem taşıyan arama kurtarma çalışmalarında hız kazandırmak için 4x4 arazi aracı bağışlayarak katkıda bulunan Denizli Kaya Tekstil, katkılarıyla AKUT Denizli ekibine büyük destekte bulundu.
Denizli Kaya Tekstil firma ortaklarından Sayın Nejdet Akçakaya “AKUT, dağ ve diğer doğa kazalarında, doğal afetlerde, yetki ve imkanı dahilinde tüm koşullarda, zor durumda kalmış, yardıma ihtiyacı olan, yardım talep eden herkesin yardımına koşan; şehrimiz, ülkemiz, ve insanlık için büyük önem arz eden bir sivil toplum kuruluşudur. Denizli Kaya Tekstil ailesi olarak sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğinin çok önemli olduğuna inanmaktayız, bizler de elimizden ne gelirse yapmalıyız.” dedi.
Nejdet Akçakaya’nın eşi Sayın Ayşen Akçakaya konuyla ilgili olarak “AKUT çok başarılı, çok önemli bir sivil toplum kuruluşu; herkes sosyal sorumluluk konularında elini taşın altına koymalı.” ifadelerini kullandı.
Denizli Kaya Tekstil firma ortaklarından Sayın Kelcik Kaya ise konuyla ilgili “AKUT, sağduyulu insanların büyük bir özveri ile çalıştığı, yardıma ihtiyaç kazazedelerin yardımına koşan bir dernektir. Bizler de sosyal sorumluluk bilincine önem veren bir kurum olarak bu başarıya bir katkıda bulunma isteği ile bağışımızı gerçekleştirdik.” şeklinde konuştu.
AKUT’tan Denizli Kaya Tekstil’e Teşekkür
AKUT Başkanı Recep Şalcı tarafından Denizli Kaya Tekstil’e plaket takdim edildi. AKUT Başkanı Recep Şalcı “Kurumların sosyal sorumluluk bilincinde olması ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içinde olmaları vatandaşlar için çok önemli. Bu bilinç ile hareket eden ve AKUT’un çalışmalarını sürdürebilmesi için bu önemli desteği sunan Denizli Kaya Tekstil’e teşekkür ederiz.” dedi.
AKUT Denizli Ekip Lideri Cengizhan Öztürk ise “Önlem, kriz yönetiminin en can alıcı noktasıdır. Tabii ki temennimiz hiç ihtiyaç duyulmasın, ancak ihtiyaç olması durumunda en hızlı ve en güvenli şekilde vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlamak adına yapılan bağışla birlikte derneğimiz güçlendi. Bu değerli desteği için Denizli Kaya Tekstil Ailesi’ne teşekkürlerimizi sunarız.” şeklinde konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku