Gündem:
banner175
Denizli, Kudüs'e sahip çıkıyor
Denizli kent merkezindeki gösteri, Cuma Namazı çıkışında oldu. Siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin organize ettiği gösteride, tekbirler getirildi, İsrail protesto edildi.
 
Sarayköy’de de Atatürk Parkı’nda AK Parti İlçe Teşkilatı Cuma namazının ardından ellerinde “Kudüs’e Sahip Çık” yazılı pankartla basın açıklaması yaptı. Açıklamaya, AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Volkan Gezen, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, AK Parti Belediye Meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
 
Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın hukuksuz Kudüs açıklamasının, insanlık vicdanını yaraladığını ve bölgede sorunları derinleştirdiğini belirten AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Volkan Gezen, “ Sayın Cumhurbaşkanımızın kesin şekilde ilan ettiği üzere Kudüs, tüm Müslümanların kırmızı çizgisidir. Bu bölgemizde barışı ve istikrarı tehdit etmeye yönelik bir adımdır. Alınan kararın, İsrail ve Filistin toplumları arasındaki husumeti arttırmaktan başka sonucu olmayacaktır” dedi.
 
İslam’ın sesini susturmak, kendi kurguları olan terör örgütlerini bahane ederek Müslümanların iradelerini esir etmek isteyenlerin, tarihte defalarca olduğu gibi yine hüsrana uğrayacağını ifade eden Başkan Gezen, “Müslümanlar olarak Kudüs davası ve ümmetin birliği için her türlü çabayı göstermeye, her türlü fedakarlıkta bulunmaya hazırız. Kudüs davasının sonuna kadar takipçisiyiz” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku