Gündem:
banner175
Denizli Protokolünden 10 kasım mesajları
DENİZLİ VALİSİ HASAN KARAHAN
 
10 Kasım 1938 günü ebedi âleme uğurladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu,  bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 81’inci yılında Türk Milleti olarak bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anmaktayız.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK gerek askeri dehası, gerekse devlet adamlığı ile geride bıraktığımız yüzyılda sadece kurduğu ve mimarı olduğu Türkiye Cumhuriyeti için değil, tüm insanlık ve dünya tarihi açısından önemli bir şahsiyettir. Atatürk, yenilikçi ve ileriyi görebilen özellikleri, fikirleri, başarıları, eserleri ve de kılavuz edinmemiz için geride bıraktığı ilke ve devrimlerinin yanında büyük bir komutandır aynı zamanda.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk kısa hayatına büyük işler sığdırmıştır. Milletimizden aldığı destekle yeni ve modern bir devlet kurarak aydınlık yarınlarımızın temellerini atmıştır. Temellerini attığı aydınlık yarınlarımızı inşa ederken de ilke ve idealleri ile milletimize daima ışık olmuştur. Bizlere, özgür ve bağımsız bir millet olarak yaşama onuru kazandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, her zaman sevgi ve özlemle hatırlayacağız.
10 Kasım, sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma değil, onun en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip koruyarak geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz gündür.
Bu topraklar üzerinde bin yıllık şanlı mazisi, 600 yıllık bir cihan devletinin mirası ve medeniyet tasavvuru üzerinde yükselen genç Cumhuriyetimizi, Gazi Mustafa Kemal veciz bir şekilde ifade ettiği “Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” sözleriyle bizlere emanet etmiştir.
Büyük Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının yıldönümünde bizlere düşen en önemli görev, bilimi rehber alarak çizdiği yolda milletimizi ve devletimizi aydınlık yarınlara taşımak, Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar yaşatmak için birlik ve beraberlik içerisinde azami gayretle çalışmak, milli ve manevi değerlerimize bağlı gençler yetiştirmektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Mücadelemizin tüm Kahramanlarını, vatanın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden tüm Şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş Gazilerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.
 
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Türk milletinin Anadolu'da yeniden doğuşuna önderlik yaparak bağımsızlık destanı yazan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla andıklarını belirten Başkan Osman Zolan, “Aramızdan ayrılışının 81. yıldönümünde de Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem ve minnetle anıyoruz. Kurtuluş Savaşımızın önderi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de ilerisine taşıma gayesi ile çalışıyoruz. O ülkemizin ve necip milletimizin her zaman hak ettiği değeri görmesi için son nefesine dek çalışmış, canı pahasına yarınlarımız için mücadele etmiştir. Sadece milletimize değil, başka milletlerce de rol model kabul edilmiş ve adı, tarihe altın harflerle kazınmıştır” ifadelerini kullandı.
 
Mustafa Kemal Atatürk’ün "Türk’e ev, bark olan her yer; sağlığın, temizliğin, modern kültürün örneği olacaktır" sözünden hareketle; Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak durmaksızın çalıştıklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, şunları belirtti: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı bu yolda her geçen gün gelişen ve büyüyen ülkemiz ile Cumhuriyetimizi dünya durdukça baki kılmak için gayret etmeye devam edeceğiz. Bu duygularla cennet vatanımızın uğruna canını, kanını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi yad ediyor, cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, özlem ve minnetle anıyoruz."
 
AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ŞAHİN TİN
 
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 81. yıl dönümü vesilesiyle anma mesajı yayımladı. “Gazi Atatürk’ü saygı ve rahmetle yâd ediyoruz” diyen Milletvekili Şahin Tin, Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe yılmadan ve yorulmadan ilerleme konusunda kararlı olduklarını ifade etti.
 
Mesajında “Gazi Atatürk İstiklal mücadelemize liderlik etti” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Atatürk’ün ortaya koyduğu lider duruşu ve fedakârlığı, aziz milletimizin eşsiz vatan sevgisi ve cesareti ile birleşince verilen her mücadelenin neticesinde nice destansı zaferlere ulaştık. Atatürk’ün başarılı bir komutan olarak ordumuzu yönetmesi ve ülkemizi üstün başarı hikâyeleriyle geleceğe taşıması, Türkiye’nin dünya tarihinde saygın bir yer edinmesini sağlamıştır. Milletine güvenen cesur bir lider olan Gazi Atatürk verdiği eşsiz mücadelelerle tarihin akışını değiştirerek destansı başarılara imza attı. Gazi Atatürk istiklal mücadelemizi de Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırarak milletimizin kahramanlığını aldığı bu kararla tarih sayfalarına silinemez bir not düşmüştür” dedi.
 
“Gazi Atatürk’ün bize bıraktığı eşsiz mirası, mücadele aşkını azmini ve cesaretini gelecek nesillerimize anlatmak bizim asli vazifelerimizdendir” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak ve ülkemizi muasır medeniyet seviyesine taşımak için hep birlikte yol almaya devam edeceğiz. Gazi Atatürk’ün bize bıraktığı mirasına sahip çıkmak ve bu anlamda üzerimize düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek her Türk vatandaşının vazgeçilmez görevidir. Her dönem emperyalist güçler, hainler ve işbirlikçileri ülkemizin önüne birçok engeller çıkardılar, setler çektiler ve yollarımızı taş duvarlarla ördüler. Ancak milletimizin birlik ve beraberliği karşısında tüm şer odakları yerle yeksan olmaya mecbur kaldılar. Bizler millet olarak inandığımız yoldan asla geri dönmeden Atatürk’ün emanetlerine, istiklâlimize ve istikbalimize canımız pahasına sahip çıkmaya kararlıyız. Gazi Atatürk’ün bize belirlediği hedefler doğrultusunda ufka ilerlemeye, istikrarlı ve güçlü Türkiye’yi inşa etmeye hep birlikte devam edeceğiz. İşte biz bunları gerçekleştirirsek Atatürk’ün izinden gitmiş ve emanetlerini yaşatmış oluruz” dedi.
Milletvekili Şahin Tin mesajının sonunda, “Bu anlamlı gün vesilesiyle aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu aziz vatan uğruna hayatlarını feda eden kahramanlarımızı şehit ve gazilerimizi rahmetle ve şükranla yâd ediyorum” dedi.
 
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. HÜSEYİN BAĞ
“İnsanlık tarihinin yetiştirdiği sayılı Dünya liderlerinden biri olan Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, mahrumiyet içinde kalmış bir milletin emsalsiz bir istiklal mücadelesi ile yeniden doğmasına önderlik etmiş, tam bağımsızlık ülküsü ile Türk Milleti’ni zafere kavuşturmuş bir liderdir. Kendisinden bizlere yegâne miras kalan fikirleri ve değerleri, eserleri üzerinde düşünerek daha iyi anlaşılması ve yeni nesillere anlatılması bizlerin öncelikli ve önemli görevlerindendir.
‘‘Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz.’’ sözüyle Millî Mücadele’nin başından itibaren köhnemiş fikirlere karşı tek çarenin gençlikte ve genç fikirlerde olduğunu, çağdaş zihniyetle yetişen kuşaklara bıraktığı bu vatanı gelecekte daha da ilerilere taşıyacak ve onu her türlü tehlikeden koruyarak ebediyen yaşatacak olanların gençler olduğunu söylemiştir.
Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘‘Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.’’ sözünden hareketle Pamukkale Üniversitesi ailesi olarak; daima bu bilinç ve gaye ile başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları canları pahasına kazanmış tüm vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti içerisinde, bilim ve teknolojinin ışığında, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için durmadan ve yorulmadan bu hedefe koşacak gençlerimizi yetiştirmeye devam edeceğiz.
Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde kendisini saygı, rahmet ve özlemle anıyor, bu toprakların Türk Milleti için refah, aydınlık, güçlü ve çağdaş bir Türkiye olması adına bir ömür adayan Ulu Önderimize sonsuz minnet duyuyoruz.
 
BARO BAŞKANI MÜJDAT İLHAN
 
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin zor koşullarında ulusumuzun onurunu ve haysiyetini koruyarak, dünya tarihine adını altın harflerle yazdırmış, tarihin akışını değiştirerek yaşadığı çağa damgasını vurmuş, büyük bir lider; başarıları ile tüm insanlığın saygısını kazanmış büyük bir devlet adamı, Aydınlık Türkiye’nin sembolüdür. Böyle bir lidere sahip olmakla duyduğumuz gurur hiçbir şey ile ölçülemez.
Ulusça şükran ve minnet borçlu olduğumuz büyük önderin "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." sözüyle vurguladığı gibi; kurduğu Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatacak, bıraktığı emanete sahip çıkarak değerlerini, birlik ve beraberliğimizi her koşulda koruyacağız. 
Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ilke ve devrimlerinin izinde, fikirlerini yaşatarak ışığıyla yolunda yürümeye devam edeceğiz! Aramızdan ayrılışının 81. yılında saygı, gurur ve özlemle anıyoruz.
 
PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI AVNİ ÖRKİ
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 81. Yılında anılacak. 10 Kasım 1938’de hayata vedan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anma günü ile ilgili olarak Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki mesaj yayımladı. "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete irtihalinin yıl dönümünde saygıyla yad ediyorum" diyen Başkan Örki, mesajında şu görüşlere yer verdi; "Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İstiklal Mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır. O’nun mücadeleci ve kurucu vasıflarını gençlerimize ve çocuklarımıza iyi anlatmalı, onun 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve daha ileriye taşımak için üzerimize düşen sorumlulukları hep birlikte yerine getirmeliyiz. Atatürk, sadece Türk Milleti olarak bizlerin değil tüm Dünya’nın saygıyla yâd ettiği, büyük bir devlet adamı idi. Türk Milleti’ni bağımsızlık, özgürlük yolunda yol gösterici olmasıyla değil, kişiliğiyle de örnek bir insan olmayı başaran Mustafa Kemal Atatürk adı silinmeyecek bir dünya lideridir. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yılında saygı, şükran ve rahmetle anıyorum”.
 
MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN
Başkan Doğan, “Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının üzerinden tam 81 yıl geçti. Bu kadar zaman geçmesine rağmen Atatürk ilke ve devrimleri, bizlerin yolunu hala daha ilk günkü gibi aydınlatıyor. Atatürk, savaşlardaki askeri dehası, devlet adamlığı, devrimciliği, Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma isteği, kısacası Türkiye Cumhuriyeti için yaptıkları ile sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyada takdir gören bir liderdir. Onun bizlere bırakmış olduğu Cumhuriyete ve demokrasiye her zaman sahip çıkacağız. Cumhuriyeti yaşatma ve ülkemizi daha ileriye götürme mücadelesini sürdüreceğiz. Bu ülke ve millet için neler yaptığını hiçbir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve dünya tarihinin en önemli insanlarından biridir. Ülkemizin geleceği ‘Büyük liderler için matem değil, fikirlerine bağlılık gerekir’ sözünü söyleyen Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlılıktan geçmektedir. Bu duygu ve düşünceler ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıl dönümünde Atamızı, silah arkadaşlarını ve bu ülke için canını ortaya koyan tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve şükranla anıyorum" dedi.
 
ÇAL BELEDİYE BAŞKANI FETHİ AKCAN
 
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 81.’nci yıldönümü nedeniyle mesaj yayınlayan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Ulu Önder Atatürk’ü ölüm yıldönümünde saygı ve sevgiyle anıyoruz. Bu millet Atatürk’ün kutlu emanetlerine sahip çıktığını,  Türkiye Cumhuriyeti’ne leke sürdürmeyeceğini her fırsatta göstermiştir” dedi.
Atatürk’ün emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin sinsi, istismarcı ve art niyetli tutumlara kurban verilmemesi konusunda uyanık ve dikkatli olmanın her Türk evladının görevi olduğunu söyleyen Başkan Fethi Akcan, mesajında şu görüşlere yer verdi;
“Kurucu liderimiz Atatürk, 57 yıllık ömrüne sayısız başarılar sığdırıp, ilke ve ülküleriyle Türk tarihine mühür vurdu. O, Türk milletine inandı, Türk milleti de ona inandı. Mustafa Kemal Atatürk, zor koşullarda hepimizin gurur duyduğu devleti inşa etti. Bizlere düşen görevde Atatürk’ün emanetine sahip çıkmak, daha da geliştirmektir. Bu millet, Atatürk’ün büyük mirasına leke sürdürmez, emanetlerine  sahip çıkar. Atatürk’ü daha iyi anlamak, hizmetlerini kavramak için 10 Kasım’ı fırsat olarak görenlerdeniz. Milli kimliğimiz ve milli birliğimiz bugün olduğu gibi Cumhuriyet kurulmadan önce de birilerinin hedefindeydi. Bu büyük millet dün olduğu gibi bugün de, yarın da milli kimliğine, birliğine sanhip çıkacaktır. Ölüm yıldönümünde Atatürk’e bu sözümüzü bir kez daha tekrarlıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ü, milli mücadele kahramanlarını, aziz şehitlerimizi bir kez daha  minnet ve şükranla anıyor, cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.”
 
ÇİVRİL BELEDİYE BAŞKANI NİYAZİ VURAL
Çivril Belediye Başkanı  Niyazi Vural mesajında "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 81. yılında rahmet, minnet  ve şükranla anıyoruz.  Yıldönümünde hepimize düşen en büyük görev, Atatürk’ü ve en büyük eseri Cumhuriyet’i anlamak, Cumhuriyet’in değerlerini her koşulda korumak, Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşımaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü silah arkadaşlarını , vatan uğruna hiç düşünmeden canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum. " şeklinde konuştu.
 
BULDAN BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ŞEVİK
 
 Şevik mesajında,  “Bugün, devletimizin kurucusu, istiklal mücadelemizin lideri aziz Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 81. yıldönümünde saygı, özlem ve rahmetle yâd ediyoruz. Gazi, şimdilerde hedef alınan milli kimliği ve milli birliği istikbal uğruna seferber ederek yıkım ve tahribat ortamından gurur duyacağımız bir devleti inşa etmiştir. Bizler de bu kutsal vatanı korumak, gelecek nesillere güçlü, müreffeh ve dünyada söz sahibi bir Türkiye bırakmak için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Bu duygularla bu cennet vatan uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi yad ediyor, bağımsızlığımızın mimarı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.
 
 
AK PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI NECİP FİLİZ:
 
Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal’i ebediyete irtihalinin 81. yıl dönümünde saygıyla yad ediyorum. Atatürk, övgüye değer birçok üstün meziyeti şahsında toplamış, büyük bir fikir ve devlet adamıdır. Atatürk’ün mücadeleci kişiliğini, milli hasletlerini, manevi yönünü iyi anlamak ve anlatmak gerekir.
Bugün Atatürk'ün düşüncelerini ve hedeflerini anlama ve yaşatma günüdür. Atatürk’ün, şehitlerimizin ve gazilerimizin bize miras bıraktığı eserleri alıp üzerlerine neler koyabildik, ne kadar ileriye götürebildik buna bakmamız gerekir. Elbette ki bu mirası daha yüksek konumlara çıkarmak en büyük hedefimizdir. Büyük bir vizyon ve misyon insanı olan Atatürk'ün aziz hatırasına sahip çıkarak ona olan sevgimizi ancak ve ancak ondan öğrendiklerimizi hayata geçirerek gösterebiliriz. “Asıl uğraşmaya mecbur olduğumuz şey, yüksek kültürde ve fazilette dünya birinciliğini tutmaktır” sözü ışığında O’nun “En büyük eserim” dediği Cumhuriyetimizi, daha güçlü, daha kalkınmış hale getirmek, kendi deyimiyle “Muasır medeniyet seviyesinin üzerine”çıkarmakla mümkün olacaktır.
 
O günün şartlarında büyük fikir ve eylemleriyle, ülkemizin bugünlere ulaşmasında büyük payı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün muasır medeniyetler seviyesine ulaşma ideallerine bugün başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşlarımız sayesinde her zamankinden çok daha yakınız. Türkiyemiz artık dünyada sözü dinlenen, dostluğu aranan ve uluslararası sorunların çözümünde aktif rol üstlenen yüksek itibara sahip bir ülke konumundadır.  Hükümetimiz de bu itibarla cumhuriyetimizi ve demokrasimizi güçlendirmek için azami gayret sarf etmektedir. Onun ‘Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar.’ sözünden yola çıkarak daha çok çalışmamız ve her zamanki gibi bir ve beraber olmamız gerekmektedir.
 
Ülkemiz 2023 için belirlenen hedeflere adım adım yaklaşmaktadır. İstiklalimize ve istikbalimize kast eden iç ve dış düşmanlara karşı Millet olarak birbirimize kenetlenmede ve Milli ve Manevi değerlerimizi sonsuza dek yaşatma azim ve kararlılığımızla Cumhuriyetimizin 100. Yılında bugünkünden çok daha güçlü, çok daha müreffeh, muasır medeniyetin üzerine çıkmış bir Türkiye olacaktır.  “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” ilkesi etrafında tek vücut olarak sürdürdüğümüz mücadelenin başarıya ulaşacağından hiç şüphemiz yoktur. Ülkemizin ilerlemesinin önündeki engeller bir bir kalkmakta, büyük reformlar sonucu, ulaşımdan sağlığa, insan haklarından kültür sanata, bilimden dış ticarete kadar her alanda çok üstün başarılar elde etmekteyiz. İnsanlarımızın yaşam standartlarını yükselterek, birlik ve beraberliği sağlam temellere oturtarak, özgürlük ve temel hakların savunulmasına önem vererek ülkemizde huzur ortamının oluşmasını ve bu minvalde büyüyen bir Türkiye'nin temellerini inşa etmeye devam ediyoruz.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum.”
 
AK PARTİ PAMUKKALE İLÇE BAŞKANI UĞUR GÖKBEL
 
Türkiye Cumhuriyeti’nin Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesine ulaştırılması için durup dinlenmeden çalışmak gerektiğine işaret eden AK Partili Gökbel, “Biz Atatürk’ün emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne bu bilinç ve şuurla sahip çıkmaya gayret ediyoruz. Bu kutsal emanete yönelen her türlü iç ve dış her tehdide karşı uyanık olmaya mecburuz. Hem asker, hem de devlet adamı kimliği ile Türk Milleti’nin her zaman düşmanları olduğunu ve olacağını vurgulayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği hedefler doğrultusunda hem askeri, hem de ekonomik anlamda güçlü bir Türkiye ideali için çalışıyoruz. Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nde yer alan veciz ifadesinde de belirttiği gibi; birinci vazifemizin Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmek olduğunun bilincindeyiz. Bunun için muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asil kanda mevcut olduğunu da asla unutmuyor, bu umut ve cesaretle çalışıyoruz. Bu duygularla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yad ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku