Gündem:
banner175
Denizli protokolünden 15 Temmuz mesajları

Bu hain darbe girişiminin yıldönümünde Denizli protokolü mesajlar yayınladı, ortaya konan destanın asla unutulmayacağını ifade etti.

İşte o mesajlar:

ALİ FUAT ATİK (DENİZLİ VALİSİ)
“Tarih boyunca istiklal ve istikbaline kastedenleri canı pahasına bertaraf eden aziz milletimiz, 15 Temmuz 2016’da hürriyet ve istiklal sevdasına sadakat sınavından her zaman olduğu gibi yine alnının akıyla ve büyük bir gururla çıkmayı başarmıştır.

Milli birlik ve beraberliğimize, ülkemizin geleceğine yöneltilen hain kalkışma karşısında aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek hain darbe girişimine karşı durarak, canı pahasına ülkesine, devletine, demokrasisine, geleceğine ve egemenliğine sahip çıkmıştır.
Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi, Denizli’mizde de gencinden yaşlısına tüm hemşehrilerimiz, 15 Temmuz gecesi üzerlerine düşeni yapmış, şehrin meydanlarını doldurmuş, emanetlerine sahip çıkmış ve hainlerin emellerine ulaşmalarına engel olmuşlardır.

Üzerinde yaşadığımız bu zorlu coğrafyada ve ülkemizde yaşanan gelişmeler, vatanımızın bütünlüğüne ve milletimizin birliğine yönelik bazı emellerden ve beyhude gayretlerden vazgeçilmediğini göstermektedir. Atalarımızdan emanet aldığımız bu güzel vatanımızı onurla korumanın yolu milletçe kenetlenmektir.

Aziz milletimiz, şehitlerimizin emaneti güzel vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, birliğine ve dirliğine yönelik hain saldırılara karşı, geçmişinden gelen onurlu duruşuyla, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, hür ve bağımsız yaşama kararlılığını ilelebet sürdürecektir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün dördüncü yıldönümünde, başta vatanımıza ve demokrasimize karşı yapılan hain kalkışmaya direnen, bu uğurda canlarını feda eden kahraman şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize ise sağlık ve esenlikler dilerim.”

ŞAHİN TİN (AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ)
“Millet olarak ne 15 Temmuz’u unutacağız, ne de tetikte olmaktan vazgeçeceğiz. Hainler bitmiş değil. Tehlike de geçmiş değil. Bizler bu ihanet şebekelerine karşı her an teyakkuzda olmayı sürdüreceğiz. Birliğimizi bozmaya çalışanlara inat daha çok çalışacağız, daha çok gayret edeceğiz. Ülkemizi sekteye uğratmak için bekleyen akbabalara asla fırsat vermeyeceğiz.  Bundan 4 yıl önce milletimiz karanlık geceyi, iradesi, cesareti ve feraseti ile aydınlattı. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inen halkımız ihanet şebekelerinin saldırılarını püskürtmek için tankın, tüfeğin, silahın karşısına çıplak yumruklarıyla çıktı. Yerli ve milli olan her şeye husumet besleyenler, darbelerle, cunta hareketleriyle milletimizin değerlerine saldıranlar ve tarihimizi yok etmek isteyenler yeni ihanet planı ile 15 Temmuz’da bir kez daha sahneye çıkmışlardır. Çukurlarından başını kaldırmaya kalkışan, pörsümüş ve çürümüş zihin artığı FETÖ terör örgütü mensupları milletimizin çelik bileği ve güçlü iradesi karşısında yerle yeksan olmuştur. Millet olarak ne 15 Temmuz’u unutacağız, ne de tetikte olmaktan vazgeçeceğiz. Hainler bitmiş değil. Tehlike de geçmiş değil. Bizler bu ihanet şebekelerine karşı her an teyakkuzda olmayı sürdüreceğiz.

O geceyi iliklerime kadar yaşadım. Milletimiz ile aynı safta tıpkı istiklal harbinde ecdadımızın durduğu gibi kararlı ve cesur bir şekilde vatanımızı, bayrağımızı ve irademizi savunmak için kahramanca ve dimdik durduk. Hainlerin Denizli üzerinden organize ettikleri ihanet planını Çardak ilçemizde hemşerilerimiz ile birlikte bozduk. Bu kalleşliği ne unuturuz ne de unuttururuz. Kalkışmanın başladığı ilk saatten millet iradesinin tam anlamıyla ülkeye hâkim olduğu, şer odaklarına hizmet eden asker elbisesi giyerek devletin içine sızmış teröristlerin ele geçirildiği son ana kadar vatan müdafaasından bir adım geri atmadan cesaretle mücadele ettik. Milletimizin dilinde sokaklarda yükselen tekbirler, camilerden yükselen salâlar, ellerde bayraklar ve yüreklerdeki cesaret bu ağır saldırıyı bozguna uğratmayı başarmıştır. O gece hep söylediğimiz gibi “şükür şafağı gördük”. Bizi şafağa kavuşturan Rabbimize hamd olsun. Allah bu asil milletimize bir daha böylesi karanlık geceler yaşatmasın.

Her karışında nice kahraman yiğitlerin yattığı bu mübarek topraklar uğruna hayatını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi hürmetle ve minnetle yâd ediyorum. Ülke olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da şehit ve gazilerimizin fedakârlıkları ve cesaretleriyle ayakta kalmaya, millet olarak dimdik durmaya devam edeceğiz.”

NİLGÜN ÖK (AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ)
"Ordu ve devlet içerisinde kümelenen hain FETÖ/PYD terör örgütünün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz 2016'dan bu yana 4 yıl geçti. Vatanımızın istikbali ve demokrasi için canını hiçe sayan, kendilerini tankların önüne siper eden vatandaşlarımızın kahramanlıkları halen hafızalarımızda aynı tazeliğini koruyor.

Hiçbir terör örgütünün ülkemize ve halkımıza boyun eğdiremeyeceğine, o gece bütün dünya şahit oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın çağrısıyla meydanları ve caddeleri dolduran halkımız bir bütün oldu ve gözü dönmüş terör örgütü mensuplarına karşı asırlar boyu unutulmayacak bir ders verdi.

15 Temmuz Gecesi, aynı zamanda ülkesine ihanet içinde olanların ortaya çıktığı bir geceydi. Yabancı güçlerle kol kola girerek, milletimizin silahlarını yine milletimize karşı doğrultan caniler hedeflerine ulaşamadı. Değil silahlı askerler, tank ve savaş uçakları bile vatan sevgisini yüreğinde taşıyan halkımıza bir adım geri attırmadı.

Ülkemizin artık dünyada söz sahibi ülkeler arasında olduğunu söyleyen Ök; "Güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Tabi ilerlerken de milletimizle bir ve beraber olarak, kurulan bütün tuzakları tek tek ortadan kaldırıyoruz. İçerde ve dışarıda, adı ne olursa olsun bütün terör örgütlerine karşı mücadelemizi kararlıkla sürdürüyoruz.
Allah, 15 Temmuzu bir daha bu millete yaşatmasın."

OSMAN ZOLAN (DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI)
"Bir milletin asıl gücü tankı, topu, tüfeği değil 'ya istiklal ya ölüm' diyerek cephelere koşan inançlı insanlarıdır. 15 Temmuz 2016'da yaşanan menfur darbe girişimi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayeti, hükümetimizin kararlı tutumu ve aziz milletimizin destansı direnişiyle bertaraf edilmiştir. Türk milleti bir kez daha bağımsızlığından asla ödün vermeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir.

O karanlık gecede tarih bir kez daha tekerrür etmiş ve Denizli Sancağı altında toplanarak hainlere karşı ilk andan itibaren tavrını ortaya koyan şehrimiz, özellikle Çardak'ta gösterdiği dik duruş ile adeta darbenin seyrini değiştirmiştir. Bu şehrin kahraman evlatları İstiklal Mücadelesi'nde olduğu gibi yine tek ses, tek yürek olmuş, vatanına, bayrağına, bağımsızlığına ve millet iradesine sahip çıkmıştır.

Bir milletin asıl gücü tankı, topu, tüfeği değil 'ya istiklal ya ölüm' diyerek cephelere koşan inançlı insanlarıdır. 15 Temmuz gecesi tanklara ve uçaklara göğsünü siper eden milletimiz istiklalinden ve istikbalinden asla ödün vermeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; milli mücadelemizin tüm kahramanlarını, 15 Temmuz’da bu kutsal vatan için canını veren aziz şehitlerimizi ve ülkemizin bekası için kanını döken tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.”

HÜSEYİN BAĞ (PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ)
Geçmişten günümüze canları pahasına kazandıkları zaferlerle tarihe adlarını altın harflerle yazdırma şerefine nail olan aziz Milletimiz, şanlı geçmişinden aldığı güç ile bugünlere gelmiştir.
Düşmana karşı mücadelede mahir olduğunu çok kez kazandığı mücadeleler ile Çanakkale’de, Kocatepe’de, Sakarya’da, kısacası Aziz Vatan’ın dört bir yanında tüm dünyaya kanıtlayan Milletimiz, 15 Temmuz 2016 gecesi de Devletimizin içine sızmış, eli kanlı FETÖ Terör Örgütünün üniformalı teröristlerinin hain kalkışmasına karşı Vatanına ve Milletin iradesine sahip çıkmıştır. Milletin tanklarını, yine Millete ve demokrasisine çeviren gözü dönmüş teröristler, halkın iradesinin sembolü olan Gazi Meclisimize de saldırma cüretini göstermiştir. Ancak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile bu hain darbe girişimine gövdesini bir an bile düşünmeden siper eden aziz Milletimiz, birliğini ve vatanının bütünlüğünü korumak adına geçmişimizde olduğu gibi atalarımızın izinden giderek, canları pahasına üstün bir gayret göstermiştir. 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimizi yok sayan FETÖ terör örgütü üyelerinin menfur darbe girişimini de bozguna uğratmayı başarmıştır.

Pamukkale Üniversitesi ailesi olarak, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşadığımız bu hain teşebbüsü bir kez daha nefretle kınarken, Cenab-ı Hak’tan vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin birliğine kast edilen benzeri bir olay yaşatmamasını niyaz ediyoruz.

Aziz Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü en kalbi duygularımla kutlar, vatan müdafaası uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, bu uğurda gazilik mertebesine yükselmiş tüm vatandaşlarımıza ise sağlıklı bir ömür temenni ederim.”

YÜKSEL KEPENEK (HONAZ BELEDİYE BAŞKANI)
"Türkiye Cumhuriyeti Kuvay-i Milliye ruhuyla, tüm dünyanın örnek aldığı büyük asker, devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde özgürlüğüne düşkün Türk Milleti tarafından kurulmuştur. Ülkemiz Atatürk ilke ve devrimleri ile çağdaş medeniyetler seviyesine kısa sürede ulaşmış ve diğer ülkelere örnek olmuştur. O günlerden bugünlere Türk Milleti'nin birliğini ve beraberliğini bozmak isteyen iç ve dış parazitler ne yazık ki 15 Temmuz darbe girişimi sürecine ülkemizi getirmiştir. Devletin en önemli kurum ve kadrolarına yerleştirilen hain Fetö terör örgütü mensuplarının darbe girişimi nedeni ile 249 vatandaşımız şehit olmuş, çok sayıda vatandaşımız da yaralanmıştır. "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" anlayışı ile 15 Temmuz darbe girişimini püskürten ve özgürlüğüne, demokrasisine, Cumhuriyeti'ne sahip çıkan halkımız hainlere en güzel cevabı vermiş, onlara sokakları, meydanları dar etmiştir. Nereden gelirse gelsin darbelere karşıyız. Demokrasiye, milli birlik ve bütünlüğümüze yapılan saldırılara karşı Türk Ulusu hep dik durmuş, göğsünü siper ederek kendi iradesini ortaya koymuştur. Ülke ve Millet olarak demokrasiden, özgürlüklerden, bağımsızlıktan ödün vermeyeceğimizin örneğini tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğimiz 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde; şehitlerimiz ve gazilerimizi minnetle anıyor, tüm hemşehrilerimin ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum. “

MUSTAFA ŞEVİK (BULDAN BELEDİYE BAŞKANI)
“Türk Milleti’nin Ayasofya Camisi’nin yeniden ibadete açılmasında da aynı iradeyi sergileyerek, Dünyaya demokrasi dersi vermiştir.
Tarihe kahramanlıklarını altın harflerle yazdıran Türk milleti, vatanına, bağımsızlığına ve hürriyetine kanının son damlasına kadar mücadele ederek sahip olmuş, vatanı için, mukaddesatı için mili birlik ve beraberliği için tarih boyunca hiç tereddüt etmeden nice şehitler vermiştir. FETÖ terör örgütünün hain darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi de milletimiz, iradesine, vatanına kutsal değerlerine ve hükümetine sahip çıkmıştır, Devlet içine çöreklenen hainlerin darbe girişiminin halk iradesiyle geri püskürtülmüştür. 15 Temmuz’da büyük bir kahramanlık örneği sergileyen milletimiz, aynı iradeyi, aynı dayanışma ve mücadelesini, Ayasofya için de göstermiştir. Danıştay 10. Dairesinin verdiği kararla Ayasofya’nın, 86 yıl sonra ibadete açılmasıyla birlikte Dünyaya bir kez daha demokrasi dersi verilmiştir.”

HÜSEYİN İNAMLIK (TAVAS BELEDİYE BAŞKANI)
“Binlerce yıllık tarihinde zor dönemleri geride bırakan aziz milletimiz, 15 Temmuz 2016 günü hain darbe teşebbüsüne şahit olmuştur. FETÖ tarafından gerçekleştirilen bu hain darbe girişimi, Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü, milli iradeyi ve demokrasiyi ortadan kaldırmayı hedeflemiştir.
Milletimiz, tarih boyunca içinde bulunduğu imkânsızlıklara ve yokluklara rağmen, şanlı bayrağımızı vatanımızın dört bir tarafında gururla dalgalandırmak için birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmiştir. FETÖ’nün bu hain kalkışması karşısında büyük bir kahramanlık örneği sergileyen aziz Milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla meydanlara çıkarak, canı pahasına imanı, inancı, bağımsızlık ve vatan aşkı ile Ülkesine, devletine, demokrasiye ve egemenliğine sahip çıkmıştır. 15 Temmuz, tüm Türkiye'nin, milletimizin tüm fertlerinin zaferidir.
Bu duygu ve düşüncelerle Milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmak üzere canlarını feda eden 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

MÜJDAT KEÇECİ (DSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI)
“Bu ülkeyi parçalamak isteyen, çeşitli unsurları koz olarak kullanarak kirli oyunlar çeviren hiçbir güç başarılı olamayacaktır. Ulusumuzun temelinde var olan birlik ve demokrasi anlayışı, darbe girişimleriyle yıkılamayacak kadar güçlüdür. Aziz milletimiz de bu gücü 4 sene önce 15 Temmuz’da tüm Dünyaya göstermiştir. Unutmamalıyız ki bu birliği ve beraberliği sürdürdüğümüz sürece var olmaya da devam edeceğiz. 15 Temmuz'un yıl dönümünde demokrasi ve vatan uğruna canını veren kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor; gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

İBRAHİM TEFENLİLİ (DENİZLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI)
“iş dünyası olarak her zaman seçilmiş hükümetlerin, demokrasinin yanında olacağız, millet iradesine yapılan bu hain darbe girişimini hiçbir zaman unutmayacağız.
Eli kanlı terör örgütünün ülkemizin istiklaline ve istikbaline kast ettiği hain darbe girişimini unutmadık, unutmayacağız. Milletimizin canı uğruna demokrasiye sahip çıkışını, terör örgütünün hain emellerini gerçekleştirmek için silahlarını milletimize doğrultmasını asla unutmayacağız.

Milletimiz, o karanlık gecede demokrasi ve milli irade dışında hiçbir yönetim şeklini kabul etmeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir. Uçaklara, tanklara, ağır silahlara dur diyen kahraman milletimize minnettarız. Bizler birlik ve beraberliğimiz ile tüm şer odaklarının, terör örgütlerinin karşısında dimdik ayakta duracağız. Her zaman seçilmiş hükümetlerin, demokrasinin yanında olacağız. 15 Temmuz destanının yazıldığı gece şehit olan tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize esenlikler diliyorum.”

EKREM BAŞER (AK PARTİ MERKEZEFENDİ İLÇE BAŞKANI)
“Küresel güçlerin emrinde olan FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz 2016’da ülkemizi, hizmet ettikleri emperyalist güçlere teslim etme amaçlı giriştiği darbe, işgal girişimi, Allah’ın yardımı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti ve ferasetiyle milletimiz, söz konusu vatan olduğunda geri kalan her şeyin teferruat olduğu anlayışıyla, kahramanca duruş sergileyerek akamete uğratmıştır.

15 Temmuz’da ne kadar büyük bir millet olduğumuzu, bir araya gelip kenetlendiğimizde ne destanlar yazabileceğimizi bir kez daha tüm dünyaya gösterdik. Böyle kahraman bir milletin ferdi olduğumuz için Allah’a ne kadar hamd etsek azdır. Milletimizin darbeler karşısında emsaline rastlanmayan 15 Temmuz direnişi ve dirilişi Türkiye Cumhuriyeti tarihinde askeri darbelere son verdiği gibi, dış mihrakların da ülkemize karşı fiili güç kullanmasını caydıracak bir kahramanlık destanı olarak tarihteki yerini almıştır. Milli birlik ve beraberlik içerisinde ilelebet ülkemizin önünde hiçbir beşeri güç duramayacaktır.

Dünya’ya demokrasiye sahip çıkma dersi verdiğimiz 15 Temmuz gecesi milletimiz tarihin akışını değiştirmiştir. Milletimiz tanklarla, uçaklarla, top ve tüfekle gelen teröristlere karşı iman dolu göğüslerini siper etmiş, kendi vergileriyle alınan milletin emrinde olması gerekirken emperyalistlerin emrine girip millete karşı ölüm kusan tankları, uçakları durdurmuştur.

Bugüne kadar vatan savunmasında hayatlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi, 15 Temmuz demokrasi mücadelesi şehitlerimizi saygı rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize Allah’tan acil şifalar diliyorum. 15 Temmuz’u unutmayacağız ve asla unutturmayacağız.”

YUSUF GARİP (DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ)
“15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. O hain gecede milletimiz; canını hiçe sayarak, eli halkımıza karşı tetiğe gitmekten çekinmeyen FETÖ’cü teröristlere, hain darbe girişimine karşı kale gibi dimdik durup, demokrasiyi savunmuş, şehit ve gaziler vermiştir. Türkiye Cumhuriyeti; Devletimize, bayrağımıza, milletimize, insanlığa kasteden terör gruplarıyla etkin mücadelesini her daim sürdürecektir. Öyle ki; FETÖ’nün hain darbe girişimi ile Türkiye'yi köşeye sıkıştıramayan dış güçler ve nifak odakları PKK terör örgütüyle de şansını denemiş, fakat Türk Silahlı Kuvvetleri'nin etkin operasyonlarıyla da bu denemeleri de boşa çıkmıştır. Hain darbe girişimine karşı Türk Milletimiz, 15 Temmuz'da dünyaya demokrasi dersi verdiği gibi Türk demokrasisinin de yıkılamayacağını göstermiştir. Türk milleti bağımsızlık uğruna ezelden beri mücadele veren yegane ulustur. Hiçbir işgale, saldırıya boyun eğmemiş, canını vatan uğruna vermekten zerre korkmamıştır. İstiklal Harbi ile bu ruhu perçinleyen necip milletimiz, 15 Temmuz darbe girişiminde de bu ruhunu tankların önünde, uçakların bombalarının altında bile göstermekten kaçınmamıştır. Bu anlamda bizlere düşen en büyük görev, milletimizin uğrunda kanını döktüğü demokrasiyi yüceltmektir. Şehit ve gazilerimizin haklarını ödemek mümkün değildir. Vatanımıza, bayrağımıza, Milletimize, Türkiye Cumhuriyeti Devletimize karşı hain emeller besleyen dış güçler, terör gurupları, çıkar odakları hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Türk Milleti; ülkede, bölgede ve dünyada mazlumun, ihtiyaç sahiplerinin yanında, karanlık şer odaklarının da karşısında olmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin 15 Temmuz Demokrasi Bayramı'nı kutluyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de şifa diliyorum.”

ALİM ÇELİK (YENİDEN REFAH PARTİSİ DENİZLİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI)
“15 Temmuz gecesi, millet iradesinden başka hiçbir beşeri güç karşısında diz çökmeyeceğimizi tüm dünyaya gösterdik.O gece ölümü öldüren, korkuyu korkutan bu milletin neferi olmak, bizim en büyük gurur nişanımızdır.Yüzlerce şehit, binlerce gazi ve bir gecede çıplak ellerle tarihe el koyarak yıldızlaşan milyonlarca yürek, bir tek ay yıldızın istikbal ve istiklali içindi.Türkiye’yi karanlığa mahkum etmek isteyenlere karşı, ülkesinin aydınlık geleceğini canı pahasına müdafaa eden bu yüce milletin bir evladı olmaktan gurur duyuyorum.”

banner209
Anahtar Kelimeler
Denizli15 Temmuz
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku